PočetnaAktuelnoBosanac opleo po Šabanovoj smrti, Karleuši i Zvezdama Granda: Jelena je profesionalac, a Bekuta je stalno na dijetama

Bosanac opleo po Šabanovoj smrti, Karleuši i Zvezdama Granda: Jelena je profesionalac, a Bekuta je stalno na dijetama

Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao je smrt Šabana Šaulića, odlazak na vječni počinak majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše, ali i progovorio o autoritetu Saše Popovića u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, čiji je član žirija.

Bosanca je potresla smrt kralja narodne muzike, ali isto tako mu je i previše pitanja postavljeno na spomenutu temu, pa je riješio da to bude za njega od sada zatvorena tema.

STARS; Zvezde Granda, ziri, snimanje za Uskrsnji broj, Uskrs, na slici Saban Saulic, Ana Bekuta, Dragan Stojkovic Bosanac

-Da vam kažem iskreno, ja o Šabanovoj smrti više ne mogu i ne želim da pričam. Stvarno me razumite. Sve što je bilo vidjeli ste, vidjeli ste i kako sam primio tu vijest i koliko mi je teško. Zbog svega toga ja više to ne želim da komentarišem. I nije u redu da me išta više pitate  – rekao je Bosanac.

Njih dvojica jedno vrijeme nisu komunicirali, a Dragan je otkrio da to i nije bilo baš tako, jer su oni “gospoda”.

-Ma to su gluposti i izmišljotine, ma kakvi… Mi smo gospoda, nama to nikad nije priličilo, sve je to prenapumpano zbog emisija – izjavio je Bosanac.

Što se tiče koleginice Jelene Karleuše, Bosanac smatra da nju ništa ne može da poljulja.

-Jelena je profesionalac u svom poslu, tako da se ponaša kao i uvijek, a tako i treba. Privatni život ne treba da utiče na posao. Ne brinite vi za nju, ona stoji čvrsto na zemlji, ne može nju ništa da poljulja – reko je on.

S obzirom na autoritet koji direktor Granda ima u muzičkom takmičenju, sve je zanimalo kako se Bosanac nosi sa “naredbama” koje dobija u emisiji.

-Meni Popović ne može da naredi ništa, niti on to pokušava. Tamo svako od nas ima pravo da radi šta želi, pa zato smo i tamo – rekao je Stojković.

Na pitanje o dijeti Ane Bekute i mršavljenju, kojim se “zabavlja” u posljednje vrijeme, priznao je da njegova koleginica jede samo salate.

-Ne znam da li je Ana smršala, ne zagledam je, ali stalno se bori sa nekim salatama, ništa konkretno ne jede – odgovorio je Bosanac.

Pratite nas:
Zbog duga od 20.000
KUD „Čardak“ u