PočetnaAktuelnoBosanska Janica Kostelić uživala na Vlašiću: Dijana Bliznac moćna na sceni, ali i na skijama

Bosanska Janica Kostelić uživala na Vlašiću: Dijana Bliznac moćna na sceni, ali i na skijama

I dok fanovi atraktivne Dijane Bliznac s nestrpljenjem očekuju nove pjesme, ova sve popularnija pjevačica odmor između nastupa i snimanja u studiju provodi na planini. A, gdje drugo nego na prelijepom Vlašiću.

Dijana je, reći će kroz smijeh, sigurno mešu rijetkima koje ne prave veliku razliku između zime i ljeta. Koje god godišnje doba je u pitanju ona zna uživati.

– Ne može se ne voljeti ljeto zbog vrućina, zima zbog hladnoće i snijega, jesen zbog kiše… Samo treba znati živjeti, uživati u svakom danu, dobro se organizirati i sa dragim osobama iskoristiti sve… samo treba uživati u životu – kaže nam Bliznac.

Dijana je poslije brojnih gostovanja koje je imala u proteklom periodu, nekoliko dana provela na Vlašiću. Uživala je u zimskoj idili, a oni koji su je prvi put vidjeli na skijama više su nego oduševljeni njenim spustovima.

– Gledala sam prije nekoliko dana jedan video na kojem Denial Ahmetović skija, a kasnije i Željko Bebek. Mislim da nisu imali dobrog rivala na stazi (smijeh). Evo javno ih pozivam na jednu utrku na Vlašiću. Garantiram da će biti poraženi – kroz smijeh govori  popularna Dijana Bliznac.

Pratite nas:
Bez obzira što ju j
Nek' puknu dušmani: