PočetnaAktuelnoBranka Sovrlić ogromno bogatstvo, ali je i dalje nesretna: Popularna pjevačica 90-ih ostala bez djece!

Branka Sovrlić ogromno bogatstvo, ali je i dalje nesretna: Popularna pjevačica 90-ih ostala bez djece!

Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

Pjevačica i njen suprug poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

-Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pjevačica.

Međutim, Branka djecu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

-Iako nemam svoju djecu, tako doživljavam djecu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, vjerovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu – rekla je pjevačica.

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspješni preduzetnik, a on i pjevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

-Ostvarena sam kao pjevačica koja ima vanvremenske hitove, a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Sretna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali djecu nas je još čvršće vezalo – zaključuje pjevačica koja bi svo bogatstvo rado zamenila makar jednim djetetom, kako je sama priznala, piše Kurir.rs.

Pratite nas:
Halid Muslimović, n
Ni u Švicarskoj ne