PočetnaDijasporaBrazilka prodaje nevinost za 220.000 dolara kako bi otplatila dugove svoje porodice

Brazilka prodaje nevinost za 220.000 dolara kako bi otplatila dugove svoje porodice

Studentica iz Brazila, 22-godišnja Danijel Brin, riješila je da proda svoju nevinost na internetu onom ko je spreman da ponudi million dolara.

Mlada Brazilka Danijel Brin u svojoj iskrenoj ispovjesti za Daily mail otkrila je da se ove ideje dosjetila u trenutku kada je ostala bez novca.

Velika kriza, odnosno nemogućnost da isplati dugove i studentski kredit razlozi su zašto je spremna da proda svoju nevinost a pored toga, kako kaže, mogla bi da kupi kuću u kojoj bi živjela sa majkom i sestrom.

Iako je plan detaljno razradila ne krije da osjeća veliku nervozu, najviše zbog toga što je prirodno veoma stidljiva i nikada nije izašla na sastanak na nekim muškarcem.

– Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobjednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen – sa ushićenjem je otkrila.

Brazilka je u junu prošle godine pokrenula sajt na kome je objavila svoje fotografije na kojima se vidi njeno tijelo. Lice nije željela da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

Do sada je dobila dvije ozbiljnije ponude, a putem ove aukcije najvišu ponudu je dao muškarac koji je spreman da plati 220.000 dolara. Danijel tvrdi da nije pristala, te da čeka nekoga ko će ponuditi bar 750.000 dolara. Ispod toga ne pristaje.

Svjesna da prodavanje nevinosti nije bezazlena stvar, Danijel je riješila da se dobro zaštiti kada se bude sastajala sa muškarcem:

– Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbjednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osjećam”.

Također je otkrila da njena porodica nije upućena u online aukciji, ali je prijatelji podržavaju u odluci.

– Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova – zaključuje.

Na kraju razgovora, istakla je da bi ovaj novac mnogo značio. Jer pored troškova i skupog života u Brazilu, ona želi da pokrene sopstveni biznis koji će biti prvi korak u građenju njene karijere.

Pratite nas:
Prošlo je 18 godina
Nikolina Kovač zbog