PočetnaAktuelnoBrena sinu postavila ultimatum da bi smršao: Evo šta je htjela da mu oduzme!

Brena sinu postavila ultimatum da bi smršao: Evo šta je htjela da mu oduzme!

Već je poznato da je Viktor Živojinović smršao više od 50 kilograma za samo nekoliko mjeseci, ali ono što javnost nije znala, jeste da je to uradio jer ga je Lepa Brena ucijenila!

Pjevačica je mlađem sinu rekla da mora da oslabi najmanje 45 kilograma ili će mu oduzeti skupocijeni automobil „bentli“, što je njen nasljednik vrlo ozbiljno shvatio.

Odmah je počeo da primjenjuje dijetu po savetu nutricioniste, a uporedo s tim trenirao je i u teretani. Vježbe i redukovana ishrana doveli su do brzih rezultata, pa na kraju ipak nije ostao bez luksuznog četvorotočkaša.

– Brena je dugo pokušavala da stimuliše Viktora da oslabi, pričala je s njim, savjetovala ga šta da radi, ali ništa nije urodilo plodom. Onda je došla na ideju da mu postavi ultimatum: ili će da smrša 45 kilograma, ili mu oduzima „bentli“! S obzirom na to da su ona i Boba taj auto kupili, Viktor je bio svjestan da njegova majka vrlo lako može da ostvari svoju prijetnju, pa je sklopio dil sa njom. Obećao da će za godinu dana imati idealnu težinu, ali ju je zamolio da mu ne uzima auto dok to ne ostvari. Brena se složila s tim – kaže naš izvor i podsjeća da je Viktor smršao znatno brže nego što je obećao.

Pratite nas:
Severinin bivši dob