PočetnaAktuelnoBreni se štikla zabila u meso: Hirurg me tri puta udario po stražnjici, a zbog onog što mi je rekao ostala sam bez teksta

Breni se štikla zabila u meso: Hirurg me tri puta udario po stražnjici, a zbog onog što mi je rekao ostala sam bez teksta

Lepa Brena oprobala se i kao glumica, a film “Hajde da se volimo” u kojem igra glavnu ulogu dostigao je veliku popularnost. Međutim, jednu anegdotu sa snimanja istog javnost nije imala prilike da čuje.

Brena je se za hrvatske medije prisjetila snimanja filma, ali i jednog događaja koji će joj zauvijek biti urezan u pamćenje.

-Na ostrvu Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi dio filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno jutro sam kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj dio tijela koji gubi časno ime. Potom sam osjetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspjela da dođem do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na hirurgiju u kupaćem kostimu ogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Kad je stigao, glavni hirurg mi je rekao: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?”. Dobila sam injekciju protiv tetanusa i onda je krenulo ušivanje. Međutim prije toga me tri puta udario po stražnjici i rekao da će sve biti kao bombona (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova scena iz bolnice mi je i danas presmiješna i simpatična – ispričala je Lepa Brena.

Pjevačica se osvrnula i na početak ljubavi sa Bobom Živojinovićem, sa kojim će 7. decembra ove godine proslaviti 28 godina braka, te ispričala kako je njen otac reagovao na njihovu vezu.

-Ispričat ću vam jednu situaciju vezanu uz mog oca Abida koji se brinuo što sam toliko radila i plašio da se nikad neću udati. Na neki način je bio i blizu istine jer nisam žurila s udajom. Razmišljala sam, ako se desi desi, tu se ne može ništa na silu i bez ljubavi. Kad me tata pitao imam li kakvog momka i čime se bavi – imala sam tada 27 godina – kao iz topa sam odgovorila da igra tenis! A on će na to: Auuuuu, ti pjevaš, on igra tenis, od čega vi mislite da živite? Kada su ga roditelji upoznali jako su ga zavoljeli, cijenili i poštovali. Prvi su shvatili šta znači imati u porodici nekoga ko se bavi sportom – otkrila je Brena.

Pratite nas:
Maca je samohrani ot
Severina prekršila