PočetnaAktuelnoBruka i sramota! Bivši muž Nataše Bekvalac godinu dana nije vidio kćerku, nikako se ne javlja

Bruka i sramota! Bivši muž Nataše Bekvalac godinu dana nije vidio kćerku, nikako se ne javlja

Nataša Bekvalac pokušava da stupi u kontakt s bivšim mužem Lukom Lazukićem, koji godinu dana nije vidio njihovu kćerku, saznaju beogradski mediji.

Na taj korak pjevačica se odlučila nakon razgovora sa stručnjacima iz Centra za socijalni rad. Ona je preko zaposlenih navodno poslala poruku bivšem suprugu da bi trebalo da viđa nasljednicu, ali uzalud.

IT stručnjak, koji navodno živi u vanbračnoj zajednici s plesačicom Slađanom Ivanišević, s kojom ima sina, prema riječima sagovornika za beogradske medije, nije se udostojio ni da odgovori na poziv koji mu je bivša žena uputila preko nadležnih organa. Zbog nasljednice, koja oca nije vidjela duži vremenski period, Bekvalčeva je bila spremna na dogovor koji bi bio u interesu djevojčice, ali od toga nema ništa dok se on ne odazove na poziv.

Podsjetimo, sud je krajem 2020. godine doneo odluku da je samo Bekvalčeva staratelj djevojčice, a da Luka ima pravo da viđa kćerku svakog drugog vikenda, i to u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. On se navodno nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima.

Luka je navodno prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mjesečno 13.000 srbijanskih dinara. U međuvremenu se privremeno odrekao viđanja djeteta. Tada je Centru za socijalni rad prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije bio u stanju da dolazi i provodi vrijeme s nasljednicom.

To je potvrdio i sagovornik za medij dobro upućen u situaciju:

-Otkako se prije tri i po godine dogodilo nasilje u porodici, nekadašnji supružnici nemaju ama baš nikakvu komunikaciju. Nataša je vodila dijete u dogovorenim terminima u Centar za socijalni rad, ali se Luka posljednjih dvanaest meseci nije pojavljivao. To je počelo da je zabrinjava. Ranije se manje-više redovno odazivao, a onda je nestao. Nataša želi da kćerka ima odnos sa ocem, pa je razgovarala sa zaposlenima u centru jer je bila sigurna da će se njima odazvati na poziv. To se nije dogodilo. Luka nije pokazao interesovanje za viđanje s djetetom – zaključuje izvor.

Tokom jučerašnjeg dana pokušano je u više navrata da se stupi u kontakt s pejvačicom, ali ona nije odgovarala na pozive. Iz PR službe pjevačice su na konkretno pitanje poslali poruku:

-Nećemo to da komentarišemo – rekli su kratko i jasno, a s druge strane, broj telefona Luke Lazukića je bio nedostupan.

Podsjetimo, Luka Lazukić i Nataša Bekvalac razišli su se nakon što ga je u aprilu 2018. godine ona prijavila za porodično nasilje. On je osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom provere od tri godine. Sud mu je također produžio meru zabrane prilaska bivšoj supruzi. Njih dvoje su osam mjeseci bili u bračnoj zajednici, a pjevačica je pre njega imala dva braka – jedan s nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i drugi s bivšim rukometašem Ljubomirom Jovanovićem. Lazukić također iza sebe ima brak i kćerku, a život je poslije Bekvalčeve nastavio s Natašinom sugrađankom Slađanom Ivanišević, dok je pjevačica odlučila da više ne želi da staje na ludi kamen.

Pratite nas:
Nisu se vidjeli godi
Messijeva supruga An