PočetnaAktuelnoBuba Corelli žestoko odgovorio Karleuši na prozivke: Nikada neće snimiti pjesmu s nama jer je previše stara

Buba Corelli žestoko odgovorio Karleuši na prozivke: Nikada neće snimiti pjesmu s nama jer je previše stara

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša u razgovoru za emisiju “Glamur” istakla je da nije sigurna kako se Buba Corelli mijenja po padežima, a nedavno je otkrila javnosti da ima duet s njim i Jalom Bratom, ali da ga neće izdati jer su previše dueta snimili s drugim izvođačima.

Reper Buba Corelli očigledno više ne može trpjeti Jelenine prozivke, pa je riješio da joj žestoko odgovori.

– Jelena Karleuša nikada neće snimiti pjesmu s nama jer je previše stara. Može snimiti samo reklamu za one pelene za odrasle. Mi smo za nju previše mladi i previše uspješni. Mislim da je bolje da ideš da gledaš muža na utakmicama, to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi, ostavi mikrofon, nije to za tebe – rekao je Buba u videosnimcima koje je okačio u vidu Instagram storija, a potom dodao:

– Ako je toliko savršena i bez kompleksa, neka kaže zašto je blokirala na Instagramu Jalu, kojeg je toliko hvalila. Zašto je blokirala mene i zašto je blokirala Mayu – zaključio je poznati reper.

Podsjetimo, Maya Berović je prije nekoliko dana održala koncert u prepunoj beogradskoj Štark areni, gdje su gosti bili i naši reperi Jala Brat i Buba Corelli, koji su svojim pjesmama, ali i duetima s Mayom dodatno zagrijali atmosferu na koncertu.

 

Pratite nas:
Rođena je u Sarajev