PočetnaMuzikaBubi Corelliju dali bakšiš, a ono što je uradio sa novcem ostavit će mnoge bez teksta

Bubi Corelliju dali bakšiš, a ono što je uradio sa novcem ostavit će mnoge bez teksta

Buba Corelli spada u red onih javnih ličnosti koje često ističu luksuzan način života kojim žive, a razmetanje novcem i drugim materijalnim stvarima često je osjetno i u stihovima pjesama koje piše.

I dok jedni kritikuju ovakav način javnog izražavanja, drugi ističu da je reper na pošten način zaradio novac, te da niko ne treba da mu sudi kada je riječ o načinu na koji ga troši.

Upravo zbog toga je Amar Hodžić, kako glasi građansko ime popularnog hit-makera, izazvao lavinu komentara kada je na društvenim mrežama objavio video snimak na kom pokazuje bakšiš koji je dobio tokom sinoćnjeg nastupa.

– Uspio je da me okiti neki levat – poručio je Buba pokazujući novčanicu koju mu je očigledno jedan od posjetilaca sinoćnjeg nastupa ubacio u džep.

– Za one koji ne znaju o čemu se radi, ja i Jala ne primamo bakšiš. Naljutimo se kada nam ga neko ponudi. Neko mi je ovo gurnuo i ne znam čije je. Inače bih ovo poderao, ali mi kažu da ne smijem da cijepam novac, stoga ćemo ovo sutra pokloniti nekome kome je potrebno više nego meni. Mislim da je to najispravnije – zaključio je vlasnik hita ‘Balenciaga’.

Pratite nas:
Trifunović uživa s
Skuplji je jedan tvo