PočetnaAktuelnoBuran život zvijezde serije ‘Bolji život’: U isto vrijeme bila sam s dvojicom u braku

Buran život zvijezde serije ‘Bolji život’: U isto vrijeme bila sam s dvojicom u braku

Život srbijanske glumice Svetlane Bojković dostojan je zapleta pravih sapunica. Naime, legendarna glumica priznala je kako je u isto vrijeme bila s dvojicom muškarca.

Sve se odvijalo dok je snimala seriju Bolji život krajem osamdesetih godina. Dok je još službeno bila u braku s prvim mužem Milošem Žutićem, upoznala je i zavoljela drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića.

– Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je iz svog prvog braka izašao na isti način kao ja iz svog – izjavila je glumica za srbijanske medije.

Otkrila je i kako joj je prvi brak propao jer se udala premlada.

– Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegova života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, usprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja s redateljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on s glumicom Ognjankom Ognjanović s kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dvije bile smo i ostale jako bliske – izjavila je glumica.

Njezin prvi suprug preminuo je nakon teške bolesti, a u braku s njim Bojković je dobila kćer, također glumicu Katarinu Žutić.

Pratite nas:
FOTO / Tuga na mezar
Neće vam biti dobro