PočetnaAktuelnoCijeli Sandžak na nogama kada pjeva Samir Rizvanović: Sa Sukijem Ćosovićem i domaćine je oborio s nogu… evo kako sve je izgledalo

Cijeli Sandžak na nogama kada pjeva Samir Rizvanović: Sa Sukijem Ćosovićem i domaćine je oborio s nogu… evo kako sve je izgledalo

Ne kažu bez razloga za Samira Rizvanovića da je jedan od najtraženijih pjevača u dijaspori. Ali kako se dobar glas daleko čuje, onda ne iznenađuje što je Samir, osim u Njemačkoj gdje živi, izuzetno tražen i u BiH, na Sandžaku, u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj…

Posebno mu, reći će njegove kolege, „idu od ruke“, svadbena veselja. No, ono što je zanimljivo za Samira je činjenica da on od takvih nastupa ne napravi teferič već da je to istinska zabava u lijepoj pjesmi u kojoj se mogu pronaći i mlađi i stariji.

Da je majstor svog posla pokazao je Rizvanović i ovog vikenda. Na poziv porodice Tahirović, Samir je tamo pjevao zajedno sa svojim kolegom Sukijem Ćosovićem na velikoj svadbi na kojoj je bilo blizu 500 gostiju.

Danima prije svadbe pričalo se o istoj jer su svi znali da će to biti jedna od najvećih u tom kraju. Znao je Samir da mora opravdati povjerenje organizatora odnosno domaćina, pa se dobro pripremio. I nije mu, baš kao ni Sakiju, bio problem da pjevaju skoro deset sati sa vrlo malim pauzama.

-Vidimo se ponovo . Hvala posebno braći Šadilu i Fadilu Faci – objavio je Rizvanović.

Da je sa Ćosovićem itekako opravdao povjerenje domaćina govori i činjenica što su, bez obzira što nisu skoro nimalo spavali, domaćini sačekali Samira i njegovog kolegu u hotelu, ispratili ih kako dolikuje i čestitali na više nego dobroj zabavi kakvu su napravili.

Inače, nakon hitova „Ako ima pravde“, „Sjaj od višanja“, „Rođena za ljubav“, „Ludnica“, „Magija“, „Stara ljubavi“, Samir je nedavno objavio novu pjesmu i spot „Ludnica“. U pitanju je pjesma za koju je muziku uradio Milan Miletić, tekst je pisao Dragan Radonjić, dok iza aranžmana stoji Vladan Stojković.

Ovo je jedna brza, jako vesela pjesma, baš za dobre fešte… Vjerujem da će brzo naći put do slušalaca. Moram naglasiti da sam dugo radio naovoj pjesmi, puno je uloženo u isto pa vjerujem još više u njezin uspjeh – optimističan je Rizvanović.

Nakon nastupa na toj velikoj svadbi, Rizvanović se zaputio u rodni Teslić kako bi posjetio njemu najmilije.

Poslije odmora u Tesliću već sutra kada putuje za Njemačku jer ga očekuje novogodišnji nastup sa popularnom Zlatom Avdić.

Pratite nas:
'Plakao sam u bolnic
Oštar odgovor Jale