PočetnaAktuelnoCijeli život je samo htejla da rodi dijete, a sad ga je morala predati: Pogledajte kako je Severina sina odvela ocu

Cijeli život je samo htejla da rodi dijete, a sad ga je morala predati: Pogledajte kako je Severina sina odvela ocu

Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je, prema odluci suda u Zagrebu dodjeljen ocu Milanu Popoviću.

Pjevačica je rastrojena oko 20 sati, zajedno sa suprugom Igorom Kojićem, sina Aleksandra dovela na adresu gdje ga je preuzeo Milanov tim.

Severina je, kada je čula presudu na koju će se žaliti, briznula u plač.

-Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić.

Pjevačica će sina moći da viđa dva puta sedmično popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedjelje uvečer. Prema saznanjima, Seve je zamolila da sina dovede sutra, ali Popović nije želio da joj ispuni taj zahtjev.

Podsjetimo, Severina je u ranijim intervjuima pričala kako jedino što od života želi jeste da se ostvari kao majka, a kada je saznala da je u drugom stanju i da čeka sina njenoj sreći nije bilo kraja.

-Od početka trudnoće predosjećala sam da nosim dječaka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili – rekla je Severina kada joj je ginekolog potvrdio da nosi sina.

Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegovog 45. rođendana, u decembru 2010. godine, u restoranu na Adi Ciganliji u Beogradu. Popović je tada tražio da mu pjevaju Haris Džinović i Severina. Planula je ljubav na prvi pogled.

Par je proslavio mjesec dana zabavljanja na Maldivima, a kasnije su otišli i u Egipat. On je sredinom januara kupio Severini kuću u Zagrebu, nakon penthausa u Beogradu i salaša 137 kod Čeneja, u blizini Novog Sada.

Pratite nas:
Vesna Zmijanac: U bi
I Ana Nikolić potre