PočetnaAktuelnoClub “London“ u blizini njemačkog grada Mainza, mjesto je dobrog provoda: Ovako je Katarina Živković uz Dinu i Ivanu Beganović, napravila lom!

Club “London“ u blizini njemačkog grada Mainza, mjesto je dobrog provoda: Ovako je Katarina Živković uz Dinu i Ivanu Beganović, napravila lom!

Popularna srbijanska pjevačica Katarina Živković posljednji nastup u 2018. godini, barem što se tiče Evrope, imala je u popularnom clubu “London“ u blizini njemačkog grada Mainza.

Bračni par BeganoviĆ: Pripremaju brojna muzička iznenađenja u 2019. godini

Njenim hitovima, ali i hitovima njenih kolega, Katarina je publiku dovela do usijanja, a nekoliko stotina posjetilaca uživalo je u Katarininom glasu, ali i u izuzetnom seksi i aktraktivnom izgledu.

Ivana i Katarina: Svaka zvijezda na svoj način

Vlasnici cluba su Dino i Ivana Beganović koji su opet bili odlični domaćini te, kako su nam rekli, za 2019. godinu pripremaju mnoga muzička iznenađenja, pa se posjetioci već unaprijed raduju onome što ih čeka u ovoj godini.

Veselo žensko društvo iz Frankfurta sa Katarinom

Među onima koji su tu večer ponajviše uživali bili su Matijas Šmit i njegov dobar prijatelj Rade, pa Lejla iz Tuzle, Gordana i  Elvira sa društvom iz Frankfurta, Mina iz Wiesbadena sa društvom ….

-Želja nam je bila da jednostavno otvorimo klub i mjesto na kojem bi se okupljali naši ljudi, bez obzira na vjeru i naciju, koji vole dobro društvo i dobru muziku. Svima obečavamo u novoj godini dosta velikih iznenađenja i gostovanja naših poznatih i priznatih estradnih muzičara i pjevača – rekao nam je bračni par Beganović.

Matijas Šmit sve vrijeme se divio Katarininom izgledu

Katarina Živković tu večer je pokazala i dokazala svu njenu profesionalnost, pa je tako kako prije isto i poslije nastupa izdvojila vrijeme za druženje sa fanovima, a mnogi od njih željeli  su sliku za uspomenu.

-Zaista sam oduševljenja kako mjestom i prostorom gdje sam nastupala, domaćinima koji su me izuetno lijepo ugostili, ali naravno i publikom koja me srdačno dočekala i pjevala zajedno sa mnom – rekla nam je Katarina Živković.

Lejla i Katarina: Prelijepo druženje

Na kraju nastupa Katarina je mnogobrojnim posjetiocima poželjela sretnu Novu godinu i obećala uskoro neko novo druženje i opet sa dosta dobre pjesme i dobrog raspoloženja.

Bato Šišić

 

Pratite nas:
Emotivnim porukama n
To može samo Neno N