PočetnaDijasporaClub „London“ u Mainz svečano otvara vrata: To će biti ludnica jer dolaze Rada Manojlović, Peđa Medenica, Haris Berković…

Club „London“ u Mainz svečano otvara vrata: To će biti ludnica jer dolaze Rada Manojlović, Peđa Medenica, Haris Berković…

Club „London“ 2. Februra,2019. godine u njemačkom gradu Mainz, svečano otvara svoja vrata. U potpuno novom  i ekskluzivnom ambijentu prvi od velikana muzičke regionalne scene koji će nastupiti su Rada Manojlović, Peđa Medenica i pobjednik Zvezda Granda Haris Berković.

Da je to samo početak pred dobro i vruće zagrijavnja svega onoga što će klub „London“ ponuditi, potvrda je i to da će odmah 9. februara nastupati popularni pjevač, muzički menadžer i čovjek koji je  veliko ime u svijetu regionalne estrade Brane Ivić koji će osim promocije njegovih novih pjesama ugostiti i kolege kao što su atraktivna Mana i Stefan Kočić.

Povodom Dana zaljubljenih 16. februara,u klubu „London“ nastupat će nekada bračni par,a danas muzički popularni par Kija Kockar i Sloba Radovanović.

Prema riječima vlasnika kluba „London“ bračnog para Ivane i Edina Beganovića, tu se neće stati , jer im je u interesu i velika im je želja da „London“ postane mjesto okupljanja svih onih koji vole dobru i ludu zabavu,u domaćem ambijentu,  a za to će se pobrinuti popularne regionalne zvijezde.

Dakle, ne propustite februarska druženja u „Londonu“ uz poznata imena estrade, Peđu Medenicu, Radu Manojlović, Harisa Berkovića, Braneta Ivića, Kiju Kocka, Slobu Radovanovića…,a sve to na adresi ,Mainz im Schäfersbon 4, 55262 Heidesheim am Rhein.

Bato Šišić

Pratite nas:
Saznajte šta je Eni
Poznati pjevač obja