PočetnaAktuelnoCristiano Ronaldo u velikim problemima: Još tri žene ga optužuju za silovanje

Cristiano Ronaldo u velikim problemima: Još tri žene ga optužuju za silovanje

Cristiano Ronaldo je u sve većim problemima. Nakon novog otvaranja istrage povodom optužbi Amerikanke Kathryn Mayorge da ju je Portugalac silovao 2009. godine u Las Vegasu, njenom odvjetniku Leslieju Stovallu navodno su se javile još tri žene koje tvrde isto to.

– Prije nekoliko dana sam dobio poziv od jedne žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao. Sada pratim cijelu situaciju kako bih mogao potvrditi njezine navode – otkriva Stovall, a prenosi Daily Mail.

Jedna od žena koje su se javile rekla je da je ju je Ronaldo silovao nakon jedne zabave, druga se žalila i na ozljede, a treća tvrdi kako je morala potpisati ugovor o šutnji za novac.

– Teško je otkriti identitete tih žena, ali sam sve prijavio policiji – naglasio je Stovall.

Ovo nije prvi put da se Ronalda povezuje sa silovanjem. Osim Mayorge, koja se javila, njega je 2005. i jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u Londonu. Ronaldo je tada imao 20 godina, a sud je odbacio slučaj jer nije bilo konkretnih dokaza, prenosi Index.hr.

S druge strane, jedan od najboljih nogometaša u historiji javno je sve demantirao.

– Čvrsto poričem optužbe koje se objavljuju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest će mi omogućiti da s mirom čekam rezultate svih istraga – istaknuo je.

Pratite nas:
Goca Tržan otkrila
Marina Tucaković se