PočetnaAktuelnoCucin život sa Šabanom: Plašila sam se da nas ne otruje Gocina kućna pomoćnica

Cucin život sa Šabanom: Plašila sam se da nas ne otruje Gocina kućna pomoćnica

Ivona Negovanović Cuca, koja je provela sa Šabanom Šaulićem nekoliko godina, nije još skinula crninu. Cuci ne smeta što su njegove kćerke Sanela i Ilda to uradile.

– Sanela i Ilda skinule su crninu, imaju malu djecu i ne zamjeram im. Šaban je obožavao svoje unuke, pogotovo Luku, milion puta smo ga šetali zajedno, vodili ga po tržnim centrima, ja sam mu kupovala kopačke i to niko ne zna, niti je Luka ikada to pričao. Tako su se Mihajlo i Robert viđali tajno. Najgore je u životu kada se plašiš rođene majke. Sva njihova djeca se tresu od nje. Ona drži sve finansije. To je žena za koju ja nisam čula u proteklih 15 godina nijednu lijepu riječ – kazala je Ivona Negovanović Cuca.

Za Cucu su ljudi pričali da se bavi prostitucijom i da se drogirala.

– Za mene su pričali da sam se bavila prostitucijom, da sam se drogirala, pa me je Šaban strpao jednog jutra u automobil i odveo na sva moguća testiranja. Kada je shvatio da se ne drogiram, ljubio me u glavu. Postavljali su moje gole fotografije svuda, ali mene nije bilo briga. On je znao ko sam i šta sam ja i smijao se svima u lice, volio me i dalje – kazala je Cuca.

Šaban Šaulić je varao Gocu s mnogo žena, ali Cucu nije mogao prevariti.

– To svi znaju, on je sam pričao da mene ne može nikada prevariti, da je to jače od njega. Uvijek bi me poslije zvao i govorio mi: “Hoćeš li ti doći ili da dovedem drugu?” Uvijek sam znala da nema ništa od toga – otkrila je ona.

Cuca je bila mnogo ljubomorna i Šaban je sve to praštao. Tolerirao je njenu bolesnu ljubomoru.

– Bila sam mnogo ljubomorna, ali meni je Šaban sve to praštao i gledao mi kroz prste. Volio me i zato je tolerirao moju bolesnu ljubomoru. Priznao mi je da sam jedina žena zbog koje je bio ljubomoran. Znao je premjestiti me u kafiću, da traži da sjednem bliže njemu ako me neko gleda.

Šaban Cucu nije materijalno osigurao, a ona to nikad i nije tražila od njega.

– Nikada mu nisam rekla čak ni jede mi se to i to, hajde da mi kupiš. Nikada ništa. Živjela sam od njegove ljubavi i to mi je bilo sasvim dovoljno. Iz Gordanine kuće mi je donosio hranu. Za mene se specijalno pravila hrana koju je donosio u Krčedin, to je obično spremala ona kućna pomoćnica Vida, pa čak i njegova sestra Sarajka. Plašila sam se ponekad da ga ne otruju jer sve što je bilo za mene jeo je i on sa mnom, baš iz razloga da mi neko nešto ne uradi – kazala je Cuca.

 

 

Pratite nas:
Bijesni napustili sl
Tinta na koži: Čij