PočetnaAktuelnoČuvana proročanstva slijepe proročice Baba Vange: Atentat na Putina, moždani poremećaji Donalda Trumpa, pad meteora….

Čuvana proročanstva slijepe proročice Baba Vange: Atentat na Putina, moždani poremećaji Donalda Trumpa, pad meteora….

Slijepa proročica, koje je predvidjela Brexit, napad na Kule bliznakinje i stvaranje ISIS-a, predvidjela je i par događaja koji bi trebalo da se odigraju 2019. godine.

Baba Vanga naziva se još i ‘Nostradamusom Balkana’ zbog svojih predviđanja, koji izgleda da odjekuju sa jezivom pravilnošću, piše britanski ‘Mirror’.

Teorije zavjere već dugo duboko poštuju njena proročanstva o globalnim dešavanjima i prirodnim katastrofama – uprkos činjenici da je mrtva više od dvije decenije.

Predviđanja za 2019?

Izgleda da je predvidjela i neke krucijalne okolnosti za narednih dvanaest mjeseci, uključujući ekonomski kolaps u Evropi i pokušaj atentata na Vladimira Putina.

Ona je vjerovala da će prijetnja Putinu doći iz njegovog sopstvenog bezbjednosnog tima – ali nije precizirala da li će ruski predsjednik umrijeti.

Prorekla je da će ogromni cunami, sličan onome iz 2004. godine, pogoditi Aziju, dok će meteor pasti u Rusiju.

Ne samo to. Ona je vidjela da će Donald Trump oboljeti od misteriozne bolesti, od koje će ogluvjeti. Patiće i od moždanih poremećaja.

Ko je baba Vanga?

Rođena kao Vangelija Gušterova, baba Vanga preminula je 1996. godine i već je izgradila reputaciju u rodnoj Bugarskoj kao proročica. Umrla je u osamdeset petoj godini života. Proročica je bila djelimično slijepa i legenda kaže da je misteriozno izgubila vid, pošto je u djetinjstvu preživjela tornado.

Prorekla je stotine događaja tokom pedesetogodišnje karijere, od kojih većina nije zapisana. Postala je svjetski poznata pošto je predvidjela potonuće Kurska 2000. godine. Milioni njenih poštovalaca vjeruju da je imala paranormalne sposobnosti, kao što su telepatija i komunikacija sa vanzemaljcima. Godine 1989. je vidjela da će Ameriku zadesiti teroristički napad ‘dvije čelične ptice’.

– Horor, horor! Američka braća će pasti, pošto ih napadnu ‘čelične ptice’. Vukovi će zavijati u zbunju i proliće se nevina krv – rekla je ona.

Baba Vanga je predvidjela i invaziju islamskih ekstremista u Evropu 2016. godine, sukob koji je predvidjela da će početi sa arapskim proljećem 2010. Ona je predvidjela i da će Vladimir Putin i Rusija vladati svijetom, piše Kurir.

– Svi će pasti, kao led kada se topi, samo će jedan ostati nedodirljiv – Vladimirova slava, slava Rusije – rekla je 1979. godine, prilikom susreta sa piscem Valentinom Sidorovim.

– Previše je žrtva prineseno. Niko ne može da zaustavi Rusiju. Ona će biti gospodar svijeta – dodala je ona. Stručnjaci su izračunali da se 68 posto njenih proročanstava ispunilo – definitivno manje od 85 posto, kao što tvrde njeni obožavaoci.

Pratite nas:
Dosad neviđena slik