PočetnaShowbizČuvena Hurem, koju ste upoznali u seriji „Sulejman Veličanstveni“, drastično promijenila izgled: Cijeli svijet ju je žalio kada je pokušala da se ubije, a sada izgleda sjajno!

Čuvena Hurem, koju ste upoznali u seriji „Sulejman Veličanstveni“, drastično promijenila izgled: Cijeli svijet ju je žalio kada je pokušala da se ubije, a sada izgleda sjajno!

Turska glumica Merjem Uzerli srce domaćih gledalaca osvojila je ulogom Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličantveni”, a i dalje je veoma aktuelna i popularna.

Glumica se proslavila kao crvenokosa dama, a i nakon uloge turske sultanije ostala je vjerna svjetlijim tonovima kose, pa je bila uglavnom ili svijetla brineta ili plavuša. Ipak, sada je napravila drastičan zaokret, za potrebe novog filma ofarbala se u crno.

Većina fanova složila se da Merjem i sa novim imidžem izgleda fenomenalno, te da je tamna boja kose istakla ljepotu njenih plavih očiju, no ima i onih kojima je daleko privlačnija bila kao plavuša.

Bilo kako bilo, ova Njemica turskog porijekla je izgleda i te kako zadovoljna u svojoj koži, pa se nerijetko hvali različitim fotkama na društvenim mrežama, gdje je veoma popularna, prenosi Blic.

Podsjetimo, ona sa bivšim vjerenikom ima kćerku, koju je na kraju sama rodila, jer ju je on primoravao na abortus. To je bio veoma težak period za nju, a problemi na privatnom planu odrazili su se i na njenu karijeru.

– U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isjekla sam ruke, krv je bila svuda. Htjela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše – priznala je ona jednom prilikom.

Ipak, sada su nevolje iza nje, a Merjem je ispunjena na svim poljima.

Pratite nas:
Sija kao dijamant gd
Nikad je nije prikaz