PočetnaAktuelnoČuveni istražitelj tvrdi: Pjevačicu Jelenu je ubio menadžer iz Austrije uz pomoć dvije pjevačice

Čuveni istražitelj tvrdi: Pjevačicu Jelenu je ubio menadžer iz Austrije uz pomoć dvije pjevačice

Bivši obavještajac Nenad Brezo, koji je široj javnosti postao poznat po slučaju “Topčider”, tvrdi da ima nove dokaze u vezi sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović (33) koji bacaju novo svjetlo na cijeli slučaj! On objašnjava da Jelenu nije usmrtio njen suprug Zoran Marjanović (40), već dvije poznate pjevačice i njihov menadžer iz Austrije, blizak mafiji i pojedinim političarima.

Brezo smatra da je Jelena ubijena jer Zoran nije želio da sarađuje s njenim koleginicama, koje su mu se potom osvetile.

– Jelena Marjanović je praktično kidnapovana tog dana! Ona je na nasip došla sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom, a zatim se odvojila od njih kako bi trčala. Kada je već poprilično odmakla, malo dalje od nasipa pojavio se automobil u kojem su bile njene dvije koleginice koje je dobro poznavala i njihov menadžer. Jelena je tad sišla sa nasipa kako bi se pozdravila sa njima, a oni su je nagovorili da uđe u automobil – tvrdi obavještajac.

Kako navodi, Marjanovićeva nije ni slutila da je u pitanju zamka, prenosi Republika.

– Kada je Jelena ušla u automobil, zadobila je jak udarac u glavu i onesvijestila se! Ona je potom odvezena sa nasipa i ubijena negdje kod Zemun Polja! Pjevačica je u kanal na nasipu u Borči donesena i bačena u noći između 2. i 3. aprila, negdje oko četiri sata poslije ponoći – priča Brezo i dodaje da za sve o čemu priča ima i materijalne dokaze.

On objašnjava da je motiv svirepog zločina to što Zoran Marjanović nije želio da pomogne u karijeri dvjema Jeleninim koleginicama, koje su joj potom došle glave.

– Zoran nije želio besplatno da uradi CD za te pjevačice, čija imena ne želim još da otkrijem. Jelena je mjesec dana prije smrti bila u Austriji, gdje boravi menadžer njene dvije koleginice, i tad je napunila klub u kojem su uglavnom one nastupale. Te pjevačice su bile ljubomorne na Jelenu, pa su počele da ucjenjuju Zorana da im uradi albume, što je on odbio! Potom su, zajedno sa menadžerom, odlučile da se osvete – priča naš sagovornik.

Obavještajac kaže da je menadžer iz Austrije dobro poznat policiji u toj zemlji, ali i policijama u Njemačkoj i Švajcarskoj.

– U pitanju je čovjek koji je povezan s mafijom koja djeluje u svim državama bivše Jugoslavije. Takođe, blizak je i sa mnogim poznatim srpskim političarima. On je tim pjevačicama i nalazio tezge u Austriji, ali i okolnim državama. Jedna od njih je baš te večeri, kad je prijavljen Jelenin nestanak, trebalo da nastupa u Bijeljini, ali je otkazala svirku – dodaje Brezo.

– Prethodnom odlukom krivično-vanpretresnog veća optužnica je vraćena na dopunu istrage i svi dokazi koji su izvedeni u toj dopuni idu isključivo u korist Zorana Marjanovića, tako da je ova odluka malo nelogična i sa tim argumentima smo i izjavili žalbu – rekao je tada Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

Pratite nas:
Ima Downov sindrom,
Dok Haris Berković