PočetnaAktuelnoDa li je Džumhur zaprosio Topalkovu kćerku na Maldivima?

Da li je Džumhur zaprosio Topalkovu kćerku na Maldivima?

Proslavljeni bh. teniser Damir Džumhur od jula ove godine ljubi Helenu Topalović, kćerku folk pjevača Milana Topalovića Topalka.

Zaljubljeni par ovih dana boravi na Maldivima, a navodno su se na ovom mondenskom mjestu i vjerili.

Jasmin Ligata, Džumhirov PR nam je potvrdio da su njih dvoje zajedno na Maldivima.

-Nemam informaciju da su se Damir i Helena vjerili, jedino ako se nešto nije promijenilo u protekla 24 sata – kaže Ligata.

Bilo kako bilio, njih dvoje iz minute u minutu na Instagram storyima objavljuju dešavanja s ostrva, a po svemu sudeći oboje su zaljubljenici u vodene sportove, pa su tako zajedno isprobali brojne vožnje na moru.

Džumhur je inače prije Helene bio u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković. Zanimljivo da Helena i Dejana veoma liče jedna na drugu.

https://www.instagram.com/p/B0_aa8igwOw/?utm_source=ig_embed

Nakon raskida sa Dejanom su kružile priče kako teniser ljubi pjevačicu Rialdu Karahasanović. Sarajka s adresom u Beogradu nam je to i potvrdila. Nedugo nakon toga su se razišli, a poslije nje u javnosti se špekuliralo da je naš sportista utjehu našao u kratkoj romansi s poznatom blogericom Zoranom Jovanović Zorannah s kojom se pojavio na svadbi bh. nogometnog reprezentativca Anela Hadžića.

Naš najuspješniji teniser ove godine igrao je jednu od lošijih sezona u karijeri te se trenutno nalazi na 103. mjestu na ATP listi.

Da li iza ovog lošeg plasmana stoji buran ljubavni život mladog tenisera, ili je posrijedi nešto drugo, ostaje da vidimo.

S druge strane i Helena je punila stupce žute štampe, vezama s brojnim poznatim pjevačima, dok su one koje su izazvale najviše bure u javnosti bile s pjevačima „Zvezda Granda“ Jovanom Stefanovićem i Slobodanom Vasićem.

 

Pratite nas:
Kristina Mandarina o
Ariana Grande ozbilj