PočetnaAktuelnoDa nije bilo Claudije Ademi, mnoge pjevačice još uvijek ne bi smjele stati na vagu: ONaj ko se drži njene dijete, taj vrlo brzo postane vitak

Da nije bilo Claudije Ademi, mnoge pjevačice još uvijek ne bi smjele stati na vagu: ONaj ko se drži njene dijete, taj vrlo brzo postane vitak

Claudia Ademi, uspješna, poslovna i atraktivna žena već šest mjeseci boravi u Španiji, u mjestu Malorka ,tako da je sva dešavanja sa pandemijom doživjela u toj državi. Uskoro se sprema za povratak u Njemačku gdje zvanično živi i radi.

-Zvanično  živim i u Španiji, ali i u Njemačkoj gdje sam rođena. Moj otac rahmetli bio je Albanac, a majka mi je iz Makedonije. Po profesiji sam nutricionista, fitnes trener i bodyy coach – kratko nam je rekla Ademi.

Zahvaljujući njenim propisanim dijetama, treninzima, mnoge poznate estradne ličnosti u regionu veoma brzo su stigli do njihove željene kilaže i atraktivnog izgleda.

-Anica Milenković, Indy, Ana Bekuta, Zlata Avdić, Rijana, Zekija Husetović, Šeki Bihorac… samo su neki od njih sa kojima sam sarađivala i pomagala. Mnogi od njih su bili na pravom putu,ali isto tako uvijek su stali negdje na pola puta i prestali da se pridržavaju propisanog. Mislili su ako su izgubili par kilograma, da su ostvarili svoj cilj,ali to je najveća greška. Tu je psiha glavna, neki ustaju i  veoma brzo padaju. Ana Bekuta je još uvijek u mom tretmanu, ona se poprilično pridržava svega onoga što joj kažem. Čak sam bila i kod nje u Beogradu, zajedno smo kuhale u njenom stanu. Ana je imala malih problema sa dijabetesom,ali kroz ishranu smo to veoma brzo sredili i doveli u normalu. Smršala je i danas se dobro osjeća. Moje najveći uspjeh je Anica Milenković, ona je sada top bomba – riječi su Klaudije Ademi.

Klaudija je svojevremeno snimila i duestku pjesmu sa pjevačem Rankom iz Beograda,ali kako nam reče pjesma i pjevanje ostaje samo njen hobi,a glavni posao joj je ovaj kojim se bavi.

-Ja kada nekom pravim jelovnik sve je na prirodnoj hrani i ishrani, nema nikakvih neprirodnih sastojaka i ja radim sa ljudima na svim kontinentima. Zahvaljujući današnjoj modernoj tehnologiji zavirim u svaki kutak svijeta,a ljudi me danas pronalaze sami, žele moje usluge, moje savjete,ali i moje trening programe. Na svu sreću ja pričam sedam svjetskih jezika,tako da mi to mnogo pomaže u mom poslovnom djelovanju -rekla nam je Klaudija.

Ono što je posebno interesantno Klaudija kao nutricionistkinja radi i sa djecom ,a posebno je specijalizirana za dijabetes, holesterol, a pravilnom ishranom pomaže i kod oboljelih od karcinoma.

Pravim plan ishrane tako da oboljeli u sebe unose samo onu hranu kojom se karcinom ne može da hrani“ – rekla nam je na kraju Claudia Ademi.

Claudia Ademi aktivna je nadruštvenim mrežama, tako da je tu najviše kontaktiraju,a velika joj je želja da ponovno dođe u grad na Miljacki iz kojeg nosi predivne uspomene.

Bato Šišić

 

Podijeli

Pratite nas:
Slavica Ćukteraš s
Sejo Kalač odlučio