PočetnaAktuelnoDa ti srce pukne: Edin Hadžipašić pjesmu „Drugu mom“ posvetio muzičaru Mirsadu Keriću koji je poginuo sa Šabanom Šaulićem

Da ti srce pukne: Edin Hadžipašić pjesmu „Drugu mom“ posvetio muzičaru Mirsadu Keriću koji je poginuo sa Šabanom Šaulićem

Pjevač fenomenalnog glasa, porijeklom iz Velike Kladuše, sa adresom stanovanja u Njemačkoj, Edin Hadžipašić, snimio je pjesmu „Drugu mom“ koja je posvećena prerano preminulom muzičaru Mirsadu Keriću.

Kerić je, podsjetimo, u mjesecu februaru poginuo u saobraćajnoj nesreći sa Šabanom Šaulićem.

-Mirsad je bio ne samo dobar i jedinstven muzičar, već i moj drag prijatelj. Ja se još ne mogu pomiriti s tim da ga nema, a ova pjesma koji sam snimio u studiju Džeme Novakovića i za koju sam napisao tekst, je moje jedno veliko hvala što sam barem na kratko bio dio njegovog kratkog života, što me poštovao, cijenio, a i ja njega i volio sam srcem – rekao nam je Hadžipašić.

Promocija pjesme bit će 18.oktobra, sa mnogobrojnim gostima.

Kako nam je Edin rekao, s obzirom da je on od početka njegove karijere imao uspješnu saradnju sa TV Hayat tako će i ovu promociju propratiti njihove kamere.

Već uveliko teku pripreme za ovu promociju koju vodi menadžer Hilmo Peljto, a tu je i vrsni gitarista Kemal Seljagić.

U domu Hadžipašića zatekli smo i slikara Radeta Popovića koji je Edinov gost. Rade je iz Bosanske Gradiške, a Edin Hadžipašić je odlučio da, kako privatno tako i poslovno pomogne Popoviću.

Pogledajte video koji smo snimili u domu Edina Hadžipašića.

Bato Šišić

Pratite nas:
Ekskluzivno: Željko
Ubio se Šabanov sin