PočetnaAktuelnoDamir Džakić se ne vidi u ‘jatu’ Jale Brata i Bube Corellija: Nisam u tom fazonu

Damir Džakić se ne vidi u ‘jatu’ Jale Brata i Bube Corellija: Nisam u tom fazonu

Damir Džakić, mladi pjevač rodom iz Banovića, za mjesec dana bi trebao objaviti novu pjesmu. Ima puno nastupa pa puno ne žuri sa objavljivanjem nove numere.

– Što se tiče pjesme „Samo je duša ostala“ ja sam prezadovoljan. Sve reakcije koje sam čuo su bile pozitivne i ljudima se dopada. Vidim to po komentarima na društvenim mrežama, ali i na nastupima. Ono što sam primjetio i da se dosta često traži na mojim nastupima, a to znači da smo uradili dobar posao. Publika voli pjesmu, a i to je ono što je najbitnije. Saradnju sa Bosancem ću pamtiti po tome koliko je taj čovjek veliki profesionalac u svom poslu. Od mene i svih saradnika traži 200 posto da bi bilo kako treba. Ništa ne prepušta slučaju, a ja sam zaista sretan što sam imao priliku da ga upoznam, ali i kasnije kroz našu saradnju – kaže Damir.

Na pitanje da li bi sarađivao sa Jala Bratom, Bubom Corelliem ili snimio neku pjesmu u sličnom stilu, Džakić odgovara:

– Nisam siguran da bih s njima snimio. Smatram da nisam u tom fazonu, ali nikad ne reci nikad. Sve zavisi od toga kako bi se poklopile kockice.

Zadovoljan je karijerom, ali i smatra da može puno bolje.

– Nadam se da će nove pjesme biti prilika da me publika još bolje upozna i da pokažem koliko sam spreman za nove izazove – dodaje on.

Podrška porodice mu je najbitnija. Bez njihove podrške, priča Damir, teško da bih mogao išta.Svaki slobodan trenutak nastoji provesti sa porodicom, a posebnu energiju daje mu kćerkica Hanna.

– U ulozi oca se snalazim jako dobro i prija mi ta uloga. Supruga i ja smo posvećeni, provodimo svaki trenutak uz kćerku, kao i svi roditelji. Ništa mi ne pada teško, i jako dobro funkcionišemo kao porodica – završava Damir.

Pratite nas:
Ispovijest Halida Mu
Problemi popularne S