PočetnaAktuelnoDara Bubamara ne planira uskoro opet „stati na ludi kamen“: Imala sam idealan brak, ali kad je prošla ljubav, rastali smo se, moj sin Kosta razvod nije osjetio

Dara Bubamara ne planira uskoro opet „stati na ludi kamen“: Imala sam idealan brak, ali kad je prošla ljubav, rastali smo se, moj sin Kosta razvod nije osjetio

Daru Bubamaru je nedavno imala koncert u Sarajevu. Kroz smijeh kaže kako jedino u tom bh. gradu prekrši dijetu jer ne gleda šta i koliko jede.

Ranije se puno pričalo o tome da će seponovo udati. Ali od toga nema ništa, kaže ona.

-Zadovoljna sam i sretna u ljubavi. Lijepo mi je ovako i sve čuvam za sebe daleko od medija. Ljepše je da se čuva privatnost, pa neka nagađaju ko mi je dečko – kroz smijeh je izjavila Bubamara.

-Imala sam idealan brak, ali kad je prošla ljubav, rastali smo se. Moj Kosta nikad nije osjetio taj razvod jer ja i moj bivši super funkcionišemo – nastavila je ona.

Ranije se stalno u medijima svađala s Jelenom Karleušom. Danas su gotovo najbolje prijateljice.

–Mi smo se i svađale i voljele, slične smo, idemo glavom kroz zid i nismo sitne duše, kažemo sve što mislimo, direktno, i publika to osjeti. Karleuša je ispala kraljica. Nas dvije nismo pričale, a onda jednog dana kad sam bila psihički loše, u krevetu sa temperaturom 40 i priključena na infuziju, upalim TV i vidim nju koja me podržava i hvali. Kao da joj je Bog šapnuo šta treba da kaže. Pokazala je da nema komplekse, ispala je pravi car i podigla me je iz kreveta – ispričala je Dara.

 

Pratite nas:
'Žena sirena' rizik
ŠOK INTERVJU Džej