PočetnaAktuelnoDara postavila ultimatum svom 17 godina mlađem momku: Ovo im je poljuljalo stabilnu vezu

Dara postavila ultimatum svom 17 godina mlađem momku: Ovo im je poljuljalo stabilnu vezu

Dara Bubamara u sretnoj je vezi od marta 2017. godine sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom. Ono što je u posljednje vrijeme donekle poremetilo njihov odnos je to da je košarkaš dobio ulatimatum da bira između svoje devojke i roditelja.

Bezbradica nije krio od medija da je na samom početku veze našao na oštrom udaru najbližih koji vezu nisu podržavali. Izvor blizak košarkašu je izjavio da je Dara loše podnijela neprihvatanje njene veze sa Nemanjom do strane njegovih roditelja.

-Kada je čula šta se desilo, bila je veoma povrijeđena. Budući da dosta ulaže u svoju vezu i da se Nemanji maksimalno posvetila, rekla mu je da mora da bude muško i da se suprostavi roditeljima ako je voli ili će raskinuti. Nekoliko sedmica se držala svog stava, da bi na kraju popustila i pristala na to da se kriju dok ne dođe neko bolje vrijeme za prihvatanje njihove veze. Nijedna Nemanjina djevojka do sad nije bila toliko normalna i dobra prema njemu. Nadamo se da će se problemi koje imaju brzo riješiti i da ćemo uskoro igrati na svadbi. Dara je stvarno carica, jer je pristala na takvu vezu – izjavio je izvor blizak košarkašu.

Pratite nas:
Aca Lukas više nije
Puklo dugme na košu