PočetnaAktuelnoDarka Lazića spasio kokain: Da nije bio drogiran, sigurno bi poginuo

Darka Lazića spasio kokain: Da nije bio drogiran, sigurno bi poginuo

Naime, ljekari su objasnili da je kokain supstanca koja podiže adrenalin u organizmu i samim tim Darko je uspio da se izbori i preživi. Imao je više snage u sebi i samo zahvaljujući tome nije podlegao povredama!

Međutim, to je svakako mač sa dve oštrice jer Darko sada prolazi kroz apstinencijalnu krizu koja je jeziva, posebno u njegovom slučaju budući da se oporavlja od teških povreda.

– Zvuči bizarno, ali Darku je kokain, negdje zaista pomogao da preživi, ali mu sada stvara neopisive probleme. On je dugo zavisnik i zato sada trpi krize, čak mu ni sedativi ne pomažu jer ne djeluju kao na osobe koje nisu nikad konzumirale narkotike – kaže izvor za Espreso.

– U trenucima jake krize Darko je strašno uznemiren, vrti se po krevetu i sam sebe ugrožava, pa su ljekari prinuđeni da ga vezuju. On je prilikom udesa polomio i rebra koja sada treba da zarastaju. a to je otežano ukoliko je on nemiran. Zato je uglavnom vezan u krevetu. Mnogo mu je teško, a tek ga čeka dug i neizvestan oporavak. Nervozan je, trese se zbog krize, vrti se po krevetu i samim tim rebra mu povrijeđuju pluća pa dolazi do unutrašnjeg krvarenja – objašnjava izvor.

Pratite nas:
Ljudi ne mogu vjerov
Edo Maajka: Zbog dep