PočetnaAktuelnoDarko Lazić sa banjskog liječenja poslao lijepu poruku

Darko Lazić sa banjskog liječenja poslao lijepu poruku

Darko Lazić je presretan nakon saznanja da će mu vjerenica Marina Gagić roditi sina.

On je svoju radost podijelio s članovima porodice i medicinskim osobljem u banji Selters kojima je istakao koliko mu je drago što će njegova kćerka Lorena , koju ima sa Anom Sević, dobiti brata.

– Najvažnije mi je da je dijete živo i zdravo, ali pošto već imam kćerku, sada sam priželjkivao sina. Ispunio mi se san da imam i nasljednika. Bit ću potpuno ostvaren. Stvarno sam presretan, a i Marina je – pričao je Darko u banji.

Kada je prvi put čuo da mu je vjerenica trudna, odmah se našalio.

– Neka je živo i zdravo, i neka bude sin – nasmijao se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale lijepu vijest, a onda je i najozbiljnije poželio da dobije sina.

– Najsretniji sam na svijetu i pored svega što mi se dogodilo. Volio bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voljeti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svijetu, sve sam mogao da upropastim – rekao je tada Lazić.

Darko i Marina su na interesantan način saopštili novosti. Naime, obukli su novogdišnje kostime, a na balonu je pisalo da čekaju sina, što je Gagićeva i potvrdila ispod fotografije.

Pratite nas:
Ovoga puta je baš p
Lepa Brena u strahu: