PočetnaAktuelnoDejvid Bekam otkrio čudnu tradiciju

Dejvid Bekam otkrio čudnu tradiciju

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, popularni Dejvid Bekam (David Beckham) na Instagramu je s fanovima podijelio pomalo neobičnu božićnu tradiciju, koja u njegovoj porodici seže još iz njegova djetinjstva.

– Ja sam imao vrlo sretno djetinjstvo. Moji su roditelji radili po cijele dane da bi meni i mojim sestrama pružili sve što je u njihovoj mogućnosti. Na Badnjak je moj otac uvijek kući donio košaru punu piletine i KFC-a. Mama bi nam večer prije dana božićne pidžame – ispričao je Dejvid u videu koji je podijelio na Instagramu i pomalo zbunio fanove jer pohovana piletina baš i nije tradicionalno božićno jelo. Prije nego što je otkrio svoje božićne navike Dejvid je imao još jedno javno priznanje.

Naime, priznao je da boluje od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

– Imam opsesivno-kompulsivni poremećaj, gdje sve mora biti savršeno posloženo ili u paru. Stavit ću svoje bočice sokova u hladnjak, ali ako ih imam previše, stavit ću višak negdje drugdje. Kada odem u hotelsku sobu, prije nego se mogu opustiti, prvo moram maknuti sve letke i brošure u ladice, kao i knjige. Sve mora biti savršeno posloženo – objašnjavao je Dejvid.

Koliko je teško i naporno živjeti s ovim poremećajem, Dejvid je istaknuo da bi volio voditi život bez opsesivno-kompulsivnog poremećaja te se osvrnuo na to da je učinio sve što je mogao da bi poremećaj prestao ili se smanjio, ali on je i dalje tu.

Pratite nas:
Snežana, idi popij
Svoje oduševljenje