PočetnaAktuelnoDenialu Ahmetoviću telefon ne prestaje zvoniti: Da li se to ženiš?

Denialu Ahmetoviću telefon ne prestaje zvoniti: Da li se to ženiš?

Vrlo rijetko se Denial Ahmetović oglasi na društvenim mrežama sa nekim sadržajem koji se tiče njegovog privatnog života. Jutrošnjom objavom, sudeći po reakciji njegovih pratilaca na Instagramu, poprilično ih je šokirao.

Naime, objavio je fotografiju na kojoj ga vidimo kako drži bebu u naručju. Još više je zainteresirao pažnju prijatelja postavivši im pitanje u opisu: „Je li mi vrijeme?“. Na fotografiji koja je mnoge raznježila, Denial u naručju drži kćerku Dine Brajlovića.

Uslijedila je rasprava pratilaca popularnog mladog pjevača. Osim što su se pojedini divili ljepoti bebe i pjevača odnosno same fotografije, bilo je i onih koji su pjevaču uputili ovakve komentare: „Ženi se Deni, šta čekaš“, „Lijepo ti pristaje beba“, „Vrijeme ti je“, „Neka te još“…

– E, sada će svi da pričaju da se ženiš i da si tom fotografijom najavio ženidbu – komentirao je jedan od pjevačevih fanova.

– A, ne mogu vam opisati koliko sam poruka dobio. Zvali su me sa svih strana. Jedan prijatelj me čeka pitao da li takvom fotografijom najavljujem ženidbu – kroz smijeh govori Ahmetović.

Denial i dalje svoju publiku drži u neizvjesnosti. “Zagolicao” je pažnju fanova objavivši prije nekoliko dana fotografiju iz jednog studija u Istanbulu. Tamo se nešto opasno dobro sprema ali Ahmetović još ne želi otkrivati detalje novog muzičkog projekta.

Pratite nas:
Koke je zanijemio zb
Ovaj video morate po