PočetnaAktuelnoDenser prekinuo tišinu: Gagi prije braka sa Anabelom plakao mjesecima, a ono što mu je majka tada rekla urezalo mu se u mozak i nastao je pakao

Denser prekinuo tišinu: Gagi prije braka sa Anabelom plakao mjesecima, a ono što mu je majka tada rekla urezalo mu se u mozak i nastao je pakao

Gagi Đogani nikada javno nije govorio o tome kako je podnio prvi rastanak sa sada bivšom suprugom Anabelom Atijas. Naime, kada su tek započeli romansu, a i kada je Fanki Dži doživljavao svoje prve korake, pjevačica je morala da se vrati kod majke u Švedsku, a Gagi nije mogao da krene za njom jer nije imao vizu.

-Ja se sjećam jednom prilikom kad sam patio jer sam bio ostavljen, moja majka, mudra žena, pitala me je: ‘Pa šta plačeš’ Čemu to? Rekao sam joj: ‘Pa mama teško mi je, ne znam šta da radim'… i ona mi je rekla jednom prilikom, pošto sam ja tu ljubav čekao možda jedno 5-6 mjeseci i to me je izludjelo skroz jer sam bio u totalnoj neizvjesnosti… mlad sam bio. Kaže: ‘Ako te voli doći će, ako te ne voli neće doći’. Ali došla je.

To je bilo sa Anabelom! Tad je taj neki početak bio i ona je tad otišla kod svoje mame u Švedsku i jednostavno, šta znam… šta će ona ovdje? Ja sam bez novca, ona je bez novca, mama ko mama, sikira se za nju. I onda je ona otišla kod svoje mame, ali je bila velika ljubav. Bila je prevelika ljubav! Tad nisu postojali mobilni, tad su postojali fiksni telefoni. Satima smo pričali. Ja nisam mogao da idem jer su trebale vize, ona nije mogla u Beograd jer nije imala pasoš i šta da radimo. Onda smo se vidjeli u Italiji – otkrio je denser detalj iz prošlosti.

Trenutno, članovi Fanki Džija ponovo su u žiži javbnosti, što zbog nove pjesme, što zbog učešća kćerke Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga 2”.

 

 

Pratite nas:
Rihanna na Twitteru
Osman Hadžić treni