PočetnaAktuelnoDetalji jezivog udesa: Od siline udarca u automobil Nataše Bekvalac njena beba ispala iz sjedalice, vozač pokušao pobjeći

Detalji jezivog udesa: Od siline udarca u automobil Nataše Bekvalac njena beba ispala iz sjedalice, vozač pokušao pobjeći

Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajnu nesreću na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz autosjedalice!

Kako saznajemo Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.Kao i svake srijede Nataša je i danas trebalo da odvede kćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić vidio.

– Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac vidio u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije vidio. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povrijeđen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživjela veliki stres – potvrđeno je “Blicu” iz PR službe Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznajemo, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u Pasatom engleskih registarskih oznaka koji je bio “do krova natovaren stvarima” i nije imao ni retrovizore.

 

Pratite nas:
Darko Lazić poslan
Suzana Mančić: Nar