PočetnaAktuelnoDijana Bliznac fotografijom zbunila fanove: Objavila svoj snimak, svi pomislili da je u pitanju Severina

Dijana Bliznac fotografijom zbunila fanove: Objavila svoj snimak, svi pomislili da je u pitanju Severina

Nedavnom objavom na društvenim mrežama sve popularnija pjevačica Dijana Bliznac, zbunila je mnoge pratioce. Ne baš i prijatelje jer oni koji je poznaju, znaju vrlo dobro kako Dijana izgleda, da prati modne trendove… No, brojni fanovi zatrpali su njen imbox porukama. I to samo zbog ove fotografije.

U opisu iste je napisala: „Ti bi malo grubo pa romantika… Što se mene tiče loša taktika“.

Ništa više Dijana nije napisala, ali brzo je većina shvatila da su u pitanju riječi neke pjesme.

No, ono što je zbunilo mnoge je, kako su joj pisali, njena sličnost na ovim fotografijama sa popularnom Splićankom – Severinom Vučković, udatoj Kojić. Zbog sličnih naočala ali i nekih drugih Severininih fotografija na kojima im je stajling sličan, fanovi su bili sigurni da je na Seve na fotografiji, a ne Dijana.

Bili su sigurni da je Dijana objavila Severininu fotografiju u znak podrške jer je baš tih dana bio posebno aktuelan skandal sa Splićankom i njenim golišavim fotografijama koje su dospjele u javnost.

-Slatko su me nasmijali, ali brzo i shvatili da sam na fotografijama ja, a ne moja draga Severina. Ne znam zašto baš da ih podsjetim na nju (smijeh). Svakako da je kao ženu, kolegicu podržavam jer smatram da je više puta bila nepravedno „na lomači“ – kaže nam Dijana Bliznac.

Za razliku od pjevačice iz Splita, Bliznac se ne suočava sa problemima kao ona. Skandali joj nisu potrebni da bi na estradi što bolje izgradila svoje ime.

Pratite nas:
Srbijansku pjevačic
Eddie Murphy čeka 1