PočetnaAktuelnoDijana Bliznac ljetovala u Antaliji: U Turskoj „napunila baterije“, spremna za osvajanje estrade pjesmom „Hajde, ćao, ćao“

Dijana Bliznac ljetovala u Antaliji: U Turskoj „napunila baterije“, spremna za osvajanje estrade pjesmom „Hajde, ćao, ćao“

Dijana Bliznac, sve popularnija pjevačica, na dobrom je putu da postane rekorderka među pjevačima s područja bivše Jugoslavije prema broju onih koji je prate na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

Nikoga svojom ljepotom i atraktivnim izgledom ne ostavlja ravnodušnim. Oni koji posjećuju njene nastupe neće pobiti ni činjenicu da uz stas, kod Dijane ide i dobar glas.

Uz nekoliko drugih projekata koje priprema, a o kojima će početkom jeseni upoznati sve one koji prate njen rad, Dijana je u posljednje vrijeme posvećena i snimanju novog albuma.

Novu pjesmu objavit će u septembru, a pratit će je i visokobudžetni spot. Bit će to najava njenog novog CD-a. U pitanju je pjesma radnog naziva „Hajde, ćao, ćao“. Tekst za Dijaninu novu numeru napisala je Berina Karaga, muziku potpisuje mladi i talentirani Dino Mangafić, dok je aranžman u rukama DJ Pablo-Imperia.

Od septembra je očekuju brojne promocije, nastupi…

A prije brojnih obaveza koje je seksepilna Dijana ljetovala je u Atnaliji. Ne samo da je uživala u sunčanju, kupanju, druženju s prijateljima… već je tamo proslavila i rođendan. Bila je to fešta koju će, priča nam ona, dugo pamtiti.

Smješkajući se priča kako ni na plaži nije ostala neprimijetna. Pogled s atraktivne Dijane nisu skidali Turci koji su pomno pratili sve što je radila na plaži. I odmarali oči…

-Pa, Bog im je dao oči da gledaju. I neka gledaju – smješkajući se priča Bliznac.

Pratite nas:
Istina o ljubavi Din