PočetnaAktuelnoDino, sin Halida Bešlića, se raspričao dok su Viki i Benjamin pjevali u Offenbachu: Ma, ja sam popularniji od mog babe

Dino, sin Halida Bešlića, se raspričao dok su Viki i Benjamin pjevali u Offenbachu: Ma, ja sam popularniji od mog babe

Poslednjeg dana januara u popularnoj njemačkoj diskoteci „Scena“ u gradu Offenbachu gostovala je najomiljenija članica žirija „Zvezde Granda“ i popularna pjevačica Viki Miljković i njen nekadašnji pulen iz pomenutog takmičenja Benjamin Kličić.

Bila je to noć lijepog druženja, a prepuna diskoteka bila je samo još jedan dokaz da Viki ima neprolazne hitove, a da mladi Kličić lagano, ali sigurno gradi vlastitu karijeru.

Nismo mogli a da Viki ne upitamo da li je istina, kako se piše, da joj izvjesni Sandžaklija nudi 30.000 eura samo da se pojavi na proslavi povodom rođenja njegovog sina, te da je uz to već godinama zaljubljen u nju.-Ma, ništa od toga nije istina. Sve sama laž, barem što se mene. Priča uopšte nije ugodna za čitanje. Kako nekome može  biti draže, da mu ja pjevam ,već rođenje njegovog vlastitog djeteta,a uz to sina. Kontaktirala sam redakciju novina i portala koji su to objavili,ali oni su mi rekli da zaista postoji osoba koja je to njima izjavila,ali ne žele da otkriju ime. Iskreno govoreći, nimalo se ne ponosim tim tekstom, mada ta osoba ništa ružno nije rekla o meni,ali Bože moj i to je dio estrade – kazala nam je Viki.

Viki i njenog supruga Tašketa došao je da pozdravi sin najpopularnijeg regionalnog pjevača Halida Bešlića, Dino Bešlić.

-Ma, ne izlazim baš često, ali nisam mogao da odolim da ne dođem, da ne vidim Viki i Tašketa. Njih dvoje su jedni od rijetkih koji su ostali normalni na estradi. Moj babo uvijek pozitivno priča o njima i baš se raduje kada ih sretne. Večeras sam imao sreću, pa je supruga ostala sa djecom, a najviše se radujem kada su tu moja mama ili moja punica koji nam pomažu oko naših blizanaca -rekao je mladi Bešlić.

Dinu smo upitali gdje je Halid, a on je rekao, kako je trenutno u Sarajevu, ima nekih manjih problema sa zubima, pa je njegov slijedeći javni nastup 22. februara.

Dino Bešlić je baš poput njegovog oca, iskren, otvoren za komunikaciju, opušten i vrlorado viđen bilo gdje da se pojavi u javnosti i u društvu.

Interesiralo nas je, pa smo ga upitali kako je biti sin najpopularnijeg pjevača,a on nam je kroz smijeh odgovorio:

-Pa, ja sam popularniji od mog babe. Gdje god da se pojavim ljudi me pozdravljaju, žele sa mnom da pričaju, uvijek se smijemo. A, ne pjevam i nisam dio aktivnog estradnog života. Što bi se reklo djelujem iz sjene. Ma, moj Halid je najbolji otac na svijetu,kao i moja mama Sevda – priča nam Dino.

Na naše pitanje da li ga je Halid, dok je Dino bio dijete nekada istukao, Dino je odgovorio:

-Hahaha, ma nije nikada. Moj babo zna samo da voli, a nikako da tuče. Jeste samo jednom moja mama i to kad sam imao 15 godina ,pokušala da me  izdegeneči zbog nečega, a ne znam više zbog čega. Uspio sam joj pobjeći i nije više nikada pokušavala. Mi smo veoma složna i vesela porodica. Bolje roditelje nisam mogao poželjeti i neka su oni meni još 100 godina živi i zdravi – nastavlja mlađahni Bešlić.

Toni iz Zenice, a koji već dugi niz godina radi u „Sceni“ bio je tu večer zadužen za Viki, Benjamina, Tašketa i Jasenka,a njegov sestrić Benjamin bio je oduševljen što je upoznao njegovog imenjaka Benjamina Kličića. Mladi Kličić tu večer bio je na „meti“ svih mladih djevojaka i one su sa njim pjevale svaku pjesmu koju je tu večer izvodio.

Viki Miljković je još jednom pokazala svu njenu profesionalnost i neumornost, jer je  pjevala puna dva sata bez prestanka,a na kraju joj je zbog te neizmjerne energije čestitao i njen suprug.

Dino Bešlić je pohvalio mladog Kličića i rekao kako je izuzetno talentiran,a uz to i jako kulturan,a što je neobično za današnje mlade pjevače.

Nekoliko posjetilaca tu večer slavilo je rođendan, pa je bilo i ispunjavanje muzičkih želja,a sve u svemu bila je to jedna lijepa noć, noć koja će svima koji su tu večer bili u „Sceni „ ostati u lijepom i dugom sjećanju.

Bato Šišić

Please follow and like us:
Pratite nas:
Uz novu pjesmu „St
Seka Aleksić poslij