PočetnaAktuelnoDiznijeva zvijezda se oglasila nakon što se predozirala: Zahvalna sam što sam živa

Diznijeva zvijezda se oglasila nakon što se predozirala: Zahvalna sam što sam živa

Demi Lovato obratila se svojim fanovima na Twitteru i zahvalila što je još “trezvena i živa”, a za svoje probleme Diznijeva zvijezda je optužila, koga drugog, do medije!

Pop zvijezda letos je završila u bolnici kada ju je u besvjesnom stanju u njenom domu u Los Anđelesu pronašao telohranitelj. Demi se veče nakon žurke predozirala opijatima, a nakon fizičkog oporavka završila je na klinici za rehabilitaciju. Ipak, s obzirom na to da američki mediji često pišu o stanju Diznijeve zvijezde, ona je odlučila da se oglasi.

-Volim svoje fanove i mrzim tabloide. Ne vjerujte u ono što čitate. Ljudi će izmisliti stvari da prodaju priču. Ako budem osjećala da svet nešto treba da zna, onda ću im ja to lično reći. Trezna sam i zahvalna sam što sam živa – napisala je Demi u jednom tvitu, a zatim nastavila:

-Jednog dana ću reći svijetu šta se tačno desilo, zašto se to dogodilo i kakav je moj život danas. Ali dok ne budem spremna da to podijelim, molim vas, prestanite. Još uvijek su mi potrebni prostor i vrijeme da se izlečim. Voljela bih da stavim tačku na glasine, ali ne dugujem nikome ništa. Moji fanovi znaju da radim na sebi i da sam sretna, čista i zahvalna njima na podršci”.

Podsjetimo, pjevačica i glumica se u julu ove godine predozirala usljed prekomerne upotrebe opijata i završila u bolnici u Los Anđelesu. Strani mediji su pisali da je večre prije toga Lovato bila na žurki, a sutra ujutru se predozirala u svojoj kući. Pronašao ju je telohranitelj u nesvjesnom stanju i odmah je odvezena u bolnicu.

 

 

 

 

Pratite nas:
Rialda priznala da n
Goga Sekulić presre