PočetnaAktuelnoĐaniju žena za rođendan priredila šou u vikendici: 24 godine su zajedno, a vole se kao prvog dana

Đaniju žena za rođendan priredila šou u vikendici: 24 godine su zajedno, a vole se kao prvog dana

Radiša Trajković Đani trenutno sa porodicom provodi vrijeme u luksuznoj vikendici na Savi, gdje ga je žena Slađa i iznenadila povodom 48. rođendana.

Kako se navodi, tačno u ponoć bilo je vatrometa, a najuža porodica i prve komšije počastile su se ukusnom tortom.

-Uvijek je spremna da me iznenadi, najbolja žena na svijetu… Prijatno sam iznenađen. U ponoć sam poželio zdravlje i sreću mojoj porodici. Moja žena je luda, stvarno se nisam nadao. Tu su večeras moji najbliži i ja sam mnogo sretan. Biće provoda, ako Bog da, samo da prođe sve ovo – rekao je Đani.

-Malo, skromno, ali od srca… 24 godine smo zajedno, sljedeće godine 25, pravimo svadbu. Kod nas je sve isto kao prvog dana, valjda smo se našli, ne znam. Kaže on: ‘Nemoj da ti pada na pamet, neću da slavim rođendan, slavit ću 50. rođendan, nije situacija’. Tu smo samo mi, djeca, snahe, kćerka, prve komšije… Kod nas ima još razloga za slavlje, bit ću baba u decembru. Ne nedostaje nam more, evo ga more ovdje. Imamo dva bazena. Najromantičnije iznenađenje mi je priredio za godišnjicu braka. Ja sam bila sa drugaricom Vanesom ovdje, igrale smo karte, i ja sam krenula dole i vidjela šampanjac, vatromet, to je prvi put da sam zaboravila na godišnjcu – ispričala je Slađa, a njihova kćerka Sofija poručila je da će žurka trajati do zore – poznajući njih.

Podijeli

Pratite nas:
Ovako izgleda kćerk
Halid Bešlić odmar