PočetnaAktuelnoĐorđe Balašević pazario kuću u Hrvatskoj: 400.000 eura pukao za vilu od 200 kvadrata u Istri

Đorđe Balašević pazario kuću u Hrvatskoj: 400.000 eura pukao za vilu od 200 kvadrata u Istri

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 eura. Kako pišu hrvatski mediji, kantautor je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova kćerka.

Nedaleko od Umaga, nalazi se malo mjesto Brtonigla, gdje je Đorđe Balašević nedavno uživao u jednom restoranu. Ipak, mještani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu bit će samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga posjeduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe svaka sa zasebnim kupatilom, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grijanje, saunu i đakuzi.

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

Kako navodi spomnenuti hrvatski mediji ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, relano košta između 300.000 do maksimalno 450.000 eura, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu “ključ u ruke”.

Pratite nas:
Najnoviji detalji te
Njega zovu „Mladi