PočetnaShowbizDosad neviđena slika princeze Diane: Fotografisana u privatnosti svog doma, svi prvo zapazili jednu stvar

Dosad neviđena slika princeze Diane: Fotografisana u privatnosti svog doma, svi prvo zapazili jednu stvar

Najvoljenija princeza Diana tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći, a sada je u javnost isplivala fotografija koju šire narodne mase nisu imale priliku da vide.

Naime, Diana je mnogima bila jedna od omiljenih članica kraljevske porodice, a njena tragična smrt ostavila je javnost u šoku. Na internetu se pojavila njena fotografija na kojoj pozira sa širokim osmijehom na licu, a mnogi navode da je slika nastala u njenom domu.

Fotografija je ubrzo dobila veliki broj komentara ljudi koji su je voljeli i koji su između ostalog poručili da će je uvijek pamtiti nasmijanu i da su prvo primijetili njen osmijeh. Inače, smrt Diane ostaje obavijena velom tajne i nakon više od 20 godina.

Diana i njen tadašnji vjerenik Dodi Al Fayed su 31. augusta 1997. godine nakon večere u hotelu Ritz u Parizu Dianinim “mercedesom” krenuli u večernji izlazak. Automobil velikom brzinom ulijeće u tunel Alma i udara u zid i na mjestu su poginuli vozač Henri Paul i Dodi, a Diana je preminula 4 sata kasnije u bolnici. Jedini preživjeli je Dodijev telohranitelj.

 

Pratite nas:
Čuvana proročanstv
Ona je jedna od najb