PočetnaAktuelnoDotakla sam dno: Nataša Bekvalac se rasplakala i otkrila detalje nasilja o kojima je do sada nije pričala

Dotakla sam dno: Nataša Bekvalac se rasplakala i otkrila detalje nasilja o kojima je do sada nije pričala

Nataša Bekvalac je nedavno preživela nasilje od svog bivšeg supruga Luke Lazukića. Zbog nasilja u porodici oni se i dalje sude, a Nataša ni u jednom trenutku nije željela javno da govori o tome ali u jednoj emisiji rekla je mnogo, iako je izbjegavala tu temu, pa se čak i zaplakala pred kamerama.

Na samom početku razgovora pjevačica je tvrdila da neće govoriti na temu nasilja koje je preživjela.

– Oko svega možemo da se šalimo ali to je stvar koja nije za polemisanje i nikada o tome neću pričati u zabavnim emisijama. Također, to je stvar o kojoj neću pričati dok se ne završi sve, a onda ću ispričati. Ipak sam ja javna ličnost i mislim da treba na to da ukažem i zbog drugih žena – rekla je Nataša i dodala:

– Ja sam dotakla dno. Žena sam koja se bavi javnim poslom i svi znaju koliko je nama važno da izgledamo lijepo i da se predstavimo u najboljem svjetlu, a zamislite kad jedan dan na svim naslovnim stranama osvanete u takvom izdanju. To te poremeti skroz. I ja ne izgledam ovako kada ustanem, i ja idem u toalet kao svaka druga žena, ne smatram da sam iznad nekoga ali ne osjećam se prijatno. Opet, ne osjećam se ni kao neka jadnica, dogodilo mi se ono što može da se dogodi svakome – rekla je pjevačica.

Iako je izbjegavala ovu temu, voditeljica Jovana Joksimović je uspjela da “izvuče” detalje koje nikom do sada nije otkrila.

– Da li misliš da si donijela ispravnu odluku u svom životu ili smatraš da si postupila impulsivno – upitala je voditeljicu.

– Iako je ovo jednim dijelom priča o tome, a rekla sam da neću ali kada sam zakoračila u to, prije nego što sam zakoračila, pomislila sam da ako ne zakoračim bit ću kao 90 posto žena – rekla je Bekvalčeva.

– Kako se u toj situaciji razmišlja o djeci, stavljaš ih u prvi plan ili nekako više misliš kako da izađeš iz te situacije”, upitali su je, a ovo je bilo jedno od najtežih pitanja za nju.”Meni je stvarno jako neprijatno da pričamo o tome. Došla sam vam nasmijana a sada ulazimo u neku drugu emociju. Nemam ja problem da pričam o tome ali sada ne mogu zaista. Kada se meni to dogodilo, vidjela sam koliko žena je doživjelo to na mnogo strašniji način. Mnoge su mi pisale i govorile da je moja borba i njihova borba. Ma, ne mogu da pričam stvarno. Prevelika je emocija – rekla je Nataša sa suzama u očima.

 

Pratite nas:
Jennifer Lopez prije
Princ Harry: Konačn