PočetnaShowbizDoživite glamur: Barbie kuću iz snova možete unajmiti za 60 dolara po noći

Doživite glamur: Barbie kuću iz snova možete unajmiti za 60 dolara po noći

Pozovite još tri prijateljice, uskočite u ružičasti džip i krenite prema Malibuu, jer je Barbie kućica sada dostupna za iznajmljivanje.

U ovoj vili koja je urađena po uzoru na Barbie kućicu možete boraviti za samo 60 dolara po noći, piše u CNN-ovoj reportaži o ovom nestvarnom luksuznom objektu.

Panoramski pogled na okean i glamurozni dekor oživljavaju ovu igru ​​vašeg djetinjstva. Prava kuća ima čak i kultni ružičasti tobogan s balkona do bazena.

Svim fanovima Barbie lutke boravak u ovoj kući bit će ostvaranje snova. Kuću možete unajmiti od 23. oktobra u 11 sati ujutru, a u kući možete boraviti samo dva dana od 27. do 29. oktobra.

Kuća je apsolutno zapanjujuća, ima dvije spavaće sobe, kuhinju i mini terasu za meditaciju.

Svoj kutak u Barbie kući naći će i sve žene koje su umjetničkog duha, jer sadrži sobu u kojoj možete slikati.

Također, u kući ćete imati i veliki ormar i kućno kino. Ono što je specifično jeste da je u vili zabranjeno pušenje, zabave i kućni ljubimci.

Prvak mačevanja svjetske klase Ibtihaj Muhammad ponudit će praktično predavanje o mačevanju jedan na jedan. S pilotkinjom Jill Meyers moći ćete obići Memorijalni svemirski centar Columbia.

A poznata kuharica Gina Clarke-Helm kuhat će vam hranu od svježih organskih namirnica, ali vam i održati praktičnu lekciju kuhanja.

Budući da je Barbie glamurozna djevojka, slavna Jen Atkin pobrinut će se za šminkanje. Inače Jen Atkin sarađuje s Kim, Khloe i Kourtney Kardashian.

Sve u čast 60. godišnjice branda Barbie. Ne zaboravite reći svom Kenu da imate planove.

Podijeli

Pratite nas:
Rihanna videom 'zapa
Severinina optužila