PočetnaAktuelnoDragan Savić za Ekspanziju: Nisam muška kurva, niti gay. Ma, pustite priče da „privodim“ migrante

Dragan Savić za Ekspanziju: Nisam muška kurva, niti gay. Ma, pustite priče da „privodim“ migrante

Kada je prije nekoliko godina Dragan Savić iz Beča snimio pjesmu u kojoj poziva djevojku da ga siluje, i u kojoj uporno ponavlja/pjeva da je muška kurva, nije ni slutio da je izabrao pravi način da postane poznat.

Dragan je i svojim fizičkim izgledom iritirao publiku, visok, previše mršav, sa ožiljcima na licu i omotan u lance bio je internet senzacija. Mnogi komentari, kako na pjesmu isto tako i na izgled bili su negativni. Pjesma danas ima skoro  četiri miliona pregleda,a Dragan danas na sve to kaže:

-Pjesma je nastala sasvim slučajno u jednoj bečkoj kafani kada sam sjedio sa prijateljima. Neobično je sve to ispalo,a kada danas sve to gledam iz ove perspektive, možda mi samo ti lanci nisu bili potrebni. Pa, ta pjesma „Muška kurva“ bila je samo odgovor na pjesmu „Gaćice“ Goge Sekulić. Mislim da smo ona i ja napravili revoluciju na estradi- priča nam Dragan.

Dosta se pričalo o tome da si gay, pa da li si muška kurva za muškarce?

-Hahahaha sve mi je to smiješno. Ja izgledam tako kako izgledam. Nisam nikada imao seks sa muškarcima. Jeste da sam imao ponuda,ali ja sam čistokrvni heteroseksualac. Imam djevojku, ljubavnicu, suprugu… Ma, imam  sve što se žena tiče. Ali, neka samo pričaju, ogovaraju, reklama je bitna.

Da li si sa tom pjesmom mogao postići više?

-Jesam svakako,ali da sam imao prave i velike medijske kuće iza mene. Pjesma uopšte nije loša, ne stidim je se i zaista mi je sasvim svejedno šta ko priča o meni“.

Dok si imao TV nastup sa tom pjesmom i sa lancima, muzičari iza tvojih leđa su ti se smijali?

-I to mi je poznato,a dosta su se hljeba od mene najeli. Dosta njih je radilo sa mnom,dosta smo novca zajedno uzeli. Mene nije bilo previše u medijima,ali to ne znači da nisam radio i dobro zarađivao“.

Da li zarađuješ novac i na neki drugi način?

-Misliš ,da li se prodajem za novac. Možda da, a možda i ne,ali ako da , onda su samo žene u pitanju“.

Pa, čime se baviš u životu?

-Mislim, da ne bi baš volio da to znaš. Sada da ti ozbiljno kažem, bolje za tebe da ne znaš čime se bavim. Nemoj potencirati na tome da ti otkrijem moj glavni posao,jer ko zna šta bi se poslije toga moglo desiti?“

Imaš javne kuće, dovodiš migrante,…?

-Hahahah, ma ne ništa od toga. Ali, sada zaista ozbiljno, ne mogu da kažem koji je moj glavni posao?

Da li si imao  pozitivnih ili negativnih komentara od starijih pjevača po pitanju pjesme „Muška kurva“?

-Bilo je i jednih i drugih,ali više onih koji su žalili, što oni nisu snimili tu pjesmu. Ali, uglavnom pjevači koji žive u Beču dali su mi podršku“.

Uskoro neka nova „Muška kurva“?

-Ne, još,ali se već nešto krčka. Sada sam se i operisao, sredio,a moj povratak bit će ubitačan za mnoge,kao što je bio i moj početak“.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Merees Hodžić napu
Bogić Bogićević z