PočetnaAktuelnoDrama na snimanju prve epizode „Zvezde Granda“!

Drama na snimanju prve epizode „Zvezde Granda“!

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” vraća se na velika vrata, a čuvena osmorka u istom sastavu kao i do sad, kreće u potragu za novom pjevačkom zvezdom regiona.

Zadatak ni ove godine neće biti lak, budući da se nekoliko hiljada kandidata prijavilo za učešće u najgledanijem šouu.

Novi serijal donosi i nova pravila, ali i neočekivane reakcije, kako takmičara, tako i članova žirija.

-Dobro veče, prgavi žiri – pozdravio je pjesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevjericu, a kod drugih oduševljenje.

-Imaš ozbiljan organ – poručio mu je s osmijehom Đorđe David.

Ali najveći strah na početku kod kandidata izazvao je panik taster, koji je u pojedinim slučajevima zbunio i članove žirija.

-Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? – upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

-Znači dobili otkaz? Ovdje da se uvede psiho-analiza – poručila je Marija, što je nasmijalo sve članove žirija, te dodala:

-Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim nevjerovatnih pjevačkih talenata koje ćete čuti u prvoj epizodi, bit će suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

-Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko – poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

-Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, čovječe. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem – poručila je Marija.

 

 

 

 

Pratite nas:
Od bijede do luksuza
Eso Balić iskoristi