PočetnaAktuelnoDrama u Crnoj Gori: Željko Joksimović krenuo na nastup i doživio neprijatnost, užas trajao nekoliko sati

Drama u Crnoj Gori: Željko Joksimović krenuo na nastup i doživio neprijatnost, užas trajao nekoliko sati

Jedan od najpopularnijih parova na srbijanskoj javnoj sceni, Željko i Jovana Joksimović doživjeli su neprijatnost u Crnoj Gori, a drama je trajala nekoliko sati.

Naime, kada je bio na ulasku u Budvu, članovi benda su mu javili da im se pokvario kombi, a Joksimović je odmah okrenuo automobil kako bi im priskočio u pomoć. Odnio im je hranu i vodu i s njima na putu čekao da stigne novo vozilo.

Željko Joksimović se, naime, iz Beograda zaputio u Crnu Goru zbog nastupa, a pred sam ulazak u Budvu javili su mu da su muzičari u problemu.

Željko je gotovo stigao kolima na primorje, kada su mu se javili muzičari i objasnili mu da im se pokvario kombi kod Mojkovca i da će kasniti. Joksimović nije želio da članove benda ostavi same, već se vratio nazad da pomogne ekipi. Donio im je hranu i vodu. Čekao je s ekipom sve dok nije stigao novi kombi iz Beograda.

Nekoliko sati su bili na samom putu, ali kako su muzičari uvijek duhoviti, oni su se šalili na svoj račun, pa im je vrijeme brzo prošlo. Stigli su neposredno pred koncert, ali ih to nije spriječilo da je napravio spektakl. Cijeli Željkov put je trajao oko 20 sati, ali on nije mario za to jer je želio da pomogne svojim kolegama.

Željko je bio pribran da reaguje u trenutku i sve vrijeme je imao pomoć svog menadžera Baneta Obradovića.

-Joksimović se poneo kao pravi profesionalac. Zabrinuo se za ekipu i nije časio ni časa i sve je na kraju ispalo kako treba – objašnjava izvor blizak pjevaču.

Inače, Joksimović je sinoć održao koncert u Bratuncu, a potom se zaputio u Split, gdje će publiku obradovati spektakularnim nastupom.

Donedavno je sa suprugom Jovanom, sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom bio na odmoru u Atini gdje imaju luksuzni stan. On je ovo ljetovanje u Grčkoj iskoristio da malog Kostu nauči da pliva.

 

Pratite nas:
Sin legendarne pjeva
Zaboravite na znojen