PočetnaAktuelnoDrljača pjevao na operacionom stolu! Velika ispovijest pjevača poslije operacije

Drljača pjevao na operacionom stolu! Velika ispovijest pjevača poslije operacije

Bora Drljača uspješno se oporavlja poslije operacije debelog crijeva, koja je hitno obavljena prije dva dana u Urgentnom centru u Beogradu.

Pjevaču je hirurškim putem odstranjen tumor, pa će se narednih sedam dana liječiti na odjeljenju, na kojem je konstantno pod ljekarskom kontrolom. Kada se probudio iz narkoze, osjetio je potrebu da u ispovijesti spriča kako je otkrio da ima tumor debelog crijeva i kako se u tom trenutku osjećao.

– Hvala vam svima na brizi, interesovanju i pažnji. Ranije sam imao problema sa zdravljem, ali neću sad o tome. Bio sam dobro, radio sam, šetkao se, išao svuda. Nisam ni predosetio da sam bolestan, a kamoli da imam rak. Međutim, redovno idem na kontrole, pa sam nedavno mom prijatelju doktoru rekao: „Daj da uradimo skener ili magnetnu rezonancu, čisto da budem siguran da je sve u redu.“ Opa, bato! Nisam vjerovao kad mi je iščitao rezultate, prosto sam zanijemeo. To je podmukla bolest koja ne boli. Ali ja sam se jako uplašio, nije mi bilo svejedno. Inače ne kmezim u životu, ali ovdje nisam imao čvrst karakter i nisam rekao: „Ma, ko ga je*e“. Ozbiljno sam shvatio bolest i posljedice. Doktor mi je objasnio da nema razloga za brigu, da će mi hirurškim putem odstraniti tumor i da ću biti kao nov. To me je malo oraspoložilo, iako sam govorio sebi: „Čovječe, da se nisi kontrolisao, bolest bi uzela maha za nekoliko godina i bio bi gotov. Sreća, pa je sve otkriveno na vrijeme, i to sasvim slučajno – kaže Bora za Kurir iz bolničke postelje.

 

Čim je Drljača stigao na odjeljenje dan prije operacije, smješten je u sobu u kojoj je sam. Međutim, to ga nije spriječilo da zapjeva u hodniku pacijentima i medicinskim radnicima.

– „Nema boljeg od Bore, alal vera, majstore“. To sam zapjevao svima čim sam ušao u bolnicu. Treba ljudima smijeha i veselja, ja sam samo pjevao. I prije nego što su me odveli u operacionu salu, pjevao sam tamo medicinskim sestrama, iako sam bio baš uplašen. Pjesma liječi svaku ranu, i moju će izliječiti – rekao je pjevač.

Podsjetimo, Bora je prije nepunih sedam godina operisao tumor lijevog bubrega, koji mu je odstranjen. On od tada redovno odlazi kod ljekara, pa je tako i sada, sasvim slučajno, saznao da ima rak.

 

 

Pratite nas:
Pljačkaši otkopali
Saša Matić: Zažal