PočetnaAktuelnoDrmaju estradom, a ovo kriju kao zmija noge: Evo koji pjevači su završili samo osam razreda osnovne škole

Drmaju estradom, a ovo kriju kao zmija noge: Evo koji pjevači su završili samo osam razreda osnovne škole

Veliki broj poznatih ličnosti ne može da se pohvali diplomom fakulteta, dok pojedini nisu završili ni srednje škole, te o tome nerado govore u javnosti.

Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije. Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić.

Najviše je pjevača koji su završili srednju školu – Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, Halid Bešlić – tesar, Halid Muslimović je metalo-strugar.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Nada Topčagić završila je srednju kožarsku, a Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu.

Naravno, ima i fakultetski obrazovanih – Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umjetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

 

Pratite nas:
Haris Džinović jed
Jala i Buba će ovu