PočetnaAktuelnoDušan Milatović, bivši takmičar “Zvezde Granda”, izmislio silovanje djevojčica i svoj herojski čin: Odale ga rane i nedostatak svjedoka

Dušan Milatović, bivši takmičar “Zvezde Granda”, izmislio silovanje djevojčica i svoj herojski čin: Odale ga rane i nedostatak svjedoka

Mediji bruje o herojskom činu pjevača, bivšeg takmičara “Zvezde Granda”, Dušana Milatovića. Ovaj 29.godišnji pjevač je plasirao priču kako je spasio sjevojčice od silovanja i da su ga onda pretukli. Ali, kako se priča, situacija je potpuno drugačija.

Policija nije dobila nikakvu prijavu silovanja djece u Aleksincu, zvanično je saopćeno iz te ustanove. Policija je odmah nakon vijesti o navodnom silovanju pretražila park „Brđanka“ , ali nije uspjela da pronađe nijednog svjedoka niti bilo kakav trag napada.

– Priča je krenula od Dušana Milatovića (29), bivše Zvezde Granda, ali je ona veoma čudna i ništa ne ukazuje da je istinita. Moguće je da je čovjek usljed udarca u glavu za koji još ne znamo kako ga je zadobio, doživio privremeno pomućenje svijesti, pa je to stanje rezultiralo ovakvom pričom. Nevjerovatno bi bilo da ta djeca nisu prijavila napad roditeljima, a oni policiji – kažu sagovornici “Telegrafa” iz istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoji sumnja da je Milatović zloupotrebljavao narkotike, a ima navoda da je prije nekoliko godina doživio povredu nakon čega je padao u stanja izmjenjene svijesti.

Sumnju u njegove navode potkrepljuje i sam izgled posjekotina koje su skoncentrisane na dijelovima ruku i nogu što protivreči navodima da se borio sa više napadača, u tom slučaju bi zadobio rane po raznim dijelovima tijela.

Pratite nas:
Nikolina Kovač, pje
Kakav blam: Bugojanc