PočetnaAktuelnoDuško se odlučio na razvod: Smrt punice ga spriječila u toj namjeri

Duško se odlučio na razvod: Smrt punice ga spriječila u toj namjeri

U neizmjernom bolu koji je Jelena Karleuša doživjela zbog smrti majke Divne, najveća utjeha joj je bio suprug Duško Tošić. Međutim, upravo taštin tragični odlazak spriječio je fudbalera da se razvede, s obzirom na to da je on dva dana prije njene smrti poslao Jeleni zahtjev za sporazumni razvod braka, piše Kurir Stars.

Izvor blizak Tošiću kaže da je on poslije ženine afere zamalo podlegao njenim molbama i da je bio spreman da da šansu njihovom braku, prvenstveno zbog djece, ali da su ga poruke koje je njegova žena razmijenila sa Ognjenom Vranješom podstakle da presječe. Međutim, koliko je tada bio ljut, poslije Divnine smrti bio je utučen, pa je riješio da sačeka. Podsjetimo, u porukama je JK pisala tadašnjem ljubavniku da će se razvesti, ali tek kad njen muž napravi grešku!

– Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe – kategorična je bila JK, a na Ognjenovu konstataciju „Pa ja ne znam zašto onda živiš s njim“, odgovorila je:

– Zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako.

Poslije ovih riječi, tvrdi sagovornik, Dušku je prekipjelo.

– Tada se taman malo bila smirila situacija, on i Jelena bili su s djevojčicama u Dubaiju i on je riješio da iskulira priču o razvodu, pa je otišao na pripreme u Australiju i potom u Kinu malo mirniji. Ali kad je pročitao tu prepisku, pukao mu je film! Odmah je pozvao advokata u Beogradu, koji mu je predložio da prvo ponudi Jeleni sporazumni razvod braka, što je on i prihvatio jer je, prije svega zbog njihovih djevojčica, želio da se rastanu u miru. Tako je advokat u petak, 1. marta, Jeleni poslao zahtjev, što je nju šokiralo, pa ga je odmah pozvala i tražila objašnjenje. On joj je rekao da više ne mogu da funkcionišu zajedno i da on neće odstupiti od toga, na šta mu je ona odgovorila da će ipak još razgovarati – kaže izvor i objašnjava da je smrt Divne Karleuše bacila u vodu Duškovu namjeru.

– Već u nedjelju, 3. marta, Divna je preminula, što je Jelena doživjela kao kraj svijeta. Duško se baš potresao jer je o tašti uvijek imao dobro mišljenje, bila mu je draga, a pritom je znao koliko je njegova žena vezana za majku. Međutim, ni on nije očekivao ono što je zatekao kad je doletio iz Kine, slomljenu ženu koja je od bola sama sebi odsjekla kosu i koja više ne može normalno ni da govori. Bio je utučen i pokušao je da je utješi, pa je zbog nje i produžio boravak u Srbiji, a otkad je otputovao u Kinu, svakodnevno je zove i piše joj. Daje sve od sebe da joj koliko-toliko olakša i da je izvuče iz depresije da bi bar mogla da brine o kćerkama, a razvod više i ne pominje, svjestan je da bi to za Jelenu sada bio preveliki udarac. Kad se njeno stanje sredi, razmisliće o tome, ali teško da će to biti u skorije vrijeme – zaključuje sagovornik.

Pratite nas:
Njega zovu „Mladi
Aca Lukas otvoreno: