PočetnaAktuelnoDvojicu Zeničana niko ne može zavaditi: Pričali su da su Hakala i Šut u svađi, a oni se i bez posla druže po restoranima

Dvojicu Zeničana niko ne može zavaditi: Pričali su da su Hakala i Šut u svađi, a oni se i bez posla druže po restoranima

Marica, supruga Nihada Fetića Hakale, objavila je fotografiju na kojoj je njen suprug, popularni pjevač, u društvu dvojice prijatelja.

Jedan od njih je Mirza Šut, Hakalin kolega i sugrađanin.Sastali su se Zeničani pa uz dobru trpezu na brzinu i „prečešljali“ dešavanja na estradi. Bar se jedan drugom nisu žalili zbog posla jer bar oni za to nemaju razlog. I Hakala, i Mirza imaju toliko poziva za gostovanja da moraju čak neke od njih da odbijaju.

Ne samo da ova fotografija pokazuje kako su lijepo proveli nedjeljno poslijepodne, već i da su u jako dobrim odnosima. A, ranije se pisalo da se Mirza i Hakala baš i ne vole što, demantirala su obojica, nije istina jer se nikada nisu ni svađali.

Ali kako na estradi uvijek ima onih koji vole spletkariti, tako su plasirali priču da se Šut i Fetić nikako ni poslovno, ni privatno ne druže.

Ipak, ova fotografija, kao i uvije, govori više od riječi.

Pratite nas:
Od ružnog pačeta d
Šekib Mujanović ob