PočetnaMuzikaDžango radno i paradno u BiH: Koke ga zamijenio sa kolegom, Fazliji zapjevao na uho, a sa Mujom Isanovićem obilazi BiH

Džango radno i paradno u BiH: Koke ga zamijenio sa kolegom, Fazliji zapjevao na uho, a sa Mujom Isanovićem obilazi BiH

Sinan Ahmetović Džango, Zeničanin sa adresom u Austriji, ovih dana boravi u svom rodnom gradu. Vrijeme ljetnjeg odmoraovaj pjevač ne iskorištava samo za odlazak na more, odmaranje sa svojom rodbinom već i za snimanje novih pjesama, gostovanja…

Sa Mujom Isanovićem gostovao je u ponedjeljak u programu kalman radija. Džango priznaje da se iznenadio brojem poziva ali i činjenicom da je dosta slušalaca tražilo baš od njega da otpjeva neku pjesmu.

-To je jedna od najslušanijih emisija i, da budem iskren, pozivitvno sam se iznenadio reakcijama – zadovoljan je pjevač koji već danas sa kolegom Mujom Isanovićem gostuje na nekoliko bh. televizija.

Tokom boravka u Sarajevu Džango se susreo i sa nekim svojim kolegama. Ugodno druženje pamtit će ono sa Semirom Cerićem Koketom koji se, kada ga je vidio, našalio kako je u prvi momenat kada ga je čuo kako pjeva i vidio, pomisliod a je došao Fazlija.

A baš sa Fazlijom je Džango prije nekoliko večeri dugo akšamlučio u jednom restoranu. Mikrofona se prihvatio i Džango pa je Fazliji jednu pjesmu otpjevao na uho.

Džango i dalje promovira duet koji je snimio s reperom koji se zove Daddy Cold. Vjeruje da će njihova pjesma „Sexy mama“ postati još slušanija. Pjesma „Sexy mama“ je rađena u studiju „WS Music“ Kenana Fejzića Ćine, a saradnici su bili Ćina, Osman Suljkanović, Mensura Bajraktarević, tekst potpisuje Zike Hurić Zike.

 

Podijeli

Pratite nas:
Šta će reći Rada
Brena se podmladila