PočetnaAktuelnoDženan Lončarević objavio spot za novu pjesmu “Piješ sine”

Dženan Lončarević objavio spot za novu pjesmu “Piješ sine”

Posebno bih se zahvalio autoru Draganu Čolakoviću. On mi je poklonio ovu pjesmu. Nisam je platio ni euro. Nisu u pitanju pare, ali lijepo je u ovim vremenima znati da nekim ljudima nije sve u novcu – rekao je za Coolstyle Dženan Lončarević

Dženan Lončarević objavio je spot za novu pjesmu “Piješ sine. Videozapis je sniman u etno selu “Čardaklije” u Bosanskom Petrovcu i na Prokoškom jezeru, a za odličnu priču koju spot donosi bio je zadužen režiser Haris Dubica.

U spotu su glumili: Damir Mahmutović, Alisa Brkić, Zorica Jojić, Almin Krupić, Husnija Malkoć, Anik Dub, Almin Krupić, a za frizure i šminku svih aktrera u spotu bila je zadužena Minela Islamčević i studio “Fancy” iz Sanskog Mosta.

Muziku i tekst potpisuje Dragan Čolakoviću, a aranžman je djelo izvršnog i muzičkog producenta Željka Vasića.

– Ovo je jedna sevdalinka našeg vremena. Pjesma koja će sigurno dugo trajati i postati pravi hit. To potvrđuju i prve reakcije publike. Posebno bih se zahvalio autoru Draganu Čolakoviću. On mi je poklonio ovu pjesmu. Nisam je platio ni euro. Nisu u pitanju pare, ali lijepo je u ovim vremenima znati a nekim ljudima nije sve u novcu – rekao je za Coolstyle Dženan Lončarević.

 

Pratite nas:
Elvira Rahić iskren
Marina Tucaković zb